• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    DIVER
    DIVER --- ---
    TROJKA: přesně u toho mě napadlo, jestli se dneska vyrábějí nehořlavý tapety nebo jak to kdysi v éře tapet a kamen řešili :)
    TROJKA
    TROJKA --- ---
    ETERNITY: esi přišel domu a místo starejch dobrejch kachlovek tam v koute stála tahle křivonohá spalovna, tak mu asi bouchly saze . .spíš ale mohl spálit tu rohožku na zdi. .
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    ETERNITY: taky dobrý. mně za chajdou v lese uhořel pán, co ji postavil :(
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    ETERNITY: Tak případ majora zemana, no... studna tam není?
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MEJLA77: No... syn se tam pokusil upalit sve rodice, to moc Vratne lahve nejsou:)
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    ETERNITY: KATIA: vypadá to uvnitř jako filmové kulisy - jen tam natočit nějaký "milý český film" něco jako Vratné lahve, Pupendo nebo Pelíšky... to by to asi uchovalo IMO nejlépe :)

Ještě jak tam vidím tu fotku zvenku - takový ten bordel, co se ještě může hodit - taky výborná fotka :)
    MALATI
    MALATI --- ---
    MONIOUS: Ale to je luxus! Pri vaření se ti zezadu budou zabodávat do hlavy hřeby a poličky, pak dostaneš ránu do hlavy zepředu, když se sehneš, aby sis vytáhla třísky...
    FRANCINE
    FRANCINE --- ---
    Diky vsem za rady. Moje chaba pamet uz si nevybavi detaily, takze se nedokazu rozhodnout jestli babi mela Tatra nebo Ton 515. No ale krasne jsou oba druhy a pri googleni jsem se bonusem pokochala nadhernymi kousky.
    KATIA
    KATIA --- ---
    ETERNITY: To je tak krásný retro, to by chtelo zachovat...
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    ETERNITY: ten vnitřek je boží, úplně se mi v hlavě vynořily útlodětské vzpomínky na praděda a prabábu.
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    FRANCINE: Tatra Pravenec. Je více variant. Říká se jim taky lízátka
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    FRANCINE:
    židle Brusel 46 - Židle pro restaurace a kavárny | Ateliér Dako
    https://www.dako.cz/zidle/zidle-brusel-46
    FRANCINE
    FRANCINE --- ---
    ETERNITY: To bys byla moc milé děvče. Dekuji.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    FRANCINE: Uvazuju, ze poptam ten obraz, muzu zkusit pribrat i ty zidle:D
    FRANCINE
    FRANCINE --- ---
    ETERNITY: Omlouvám se za OT, ale nevíte někdo co jsou zač ty židle? Jméno nebo podnik který je vyráběl? Mivala je babička, a už jako děcku se mi tenkrat moc líbily. Dikes.

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ETERNITY: trochu vysoká cena za obraz.
    Dům je spíš na stržení.
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    MONIOUS: kundapíčo, tvořilka...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Spis kuriozita, nez peklo. Majitele znam, pribeh domu je tezce pohnuty... a presvedcit silne verici maminku, ze zrovna TENHLE obraz je idealni do jidelny, to je za sto bodu:)
    Prodej domu • 80 m² • Rudice, Zlínský kraj | Bezrealitky
    https://www.bezrealitky.cz/nemovitosti-byty-domy/745880-nabidka-prodej-domu-rudice?
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    PLOMBDENTIST: Jestli můžu doporučit, tak loft white z hornbachu, je rektifikovaná (tzn ořízlé hrany) má tebou napsaný rozměr, je to matná bílá s velmi jemným "kamenným" vzorem a cenově vychází velmi dobře. Právě z ní děláme koupelnu a obkladač říkal, že za tu cenu je dost kvalitní :)
    KURE
    KURE --- ---
    PLOMBDENTIST: matnou bilou nic nezkazíš, nikdy to nebude z mody a nikdo neřekne, joo tohle dělali ve 20tych letech.
    Ale bílá spárovka tě může časem začít srát čistit.
    Dost často se obklady/dlažby prodávaj v seriích, kde maj několik odstínů od stejnýho designu, tak vzít to samý, ale světlější? (pokud to nedělaj, tak viz MAR_TINA, nějakej kamen v béžovo žluto šedý, světlejší než ta tvá dlažka) A nějakou béžovou/šedou spárovku.

Co do tvaru a velikosti, asi bych volil jinej rozměr na zeď než na podlahu. Ale nemám na to silnej názor, spíš bych se snažil to nacpat do nějakýho koupelnovýho designeru, kde bych viděl jak ty rozměry jdou k sobě.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam