• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    jinak tedy ony tam jsou ještě i krásné další kusy nábytky, které vypadají jako vyblité od velryby, jen už nejsou tak detailně nafocené, ale odhaduji jejich cenu taky na minimálně vyšší desítky tisíc...

MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    Na druhou stranu ty spotřebiče (aspoň ta trouba) je "jenom" bosch... 800k ve spotrebicich bys tam nedal ani s Miele (vzhledem k tomu kolik jich tam je)
    CUKI
    CUKI --- ---
    MEJLA77: Pracovní deska i ta zadní strana bude nějaký umělý kámen nebo něco na ten způsob, koukni na ten dřez.

No ta cena? Podle mě největší část ceny tvoří fakt že to někdo dělal na míru. To tím že to převezeš jinam zásadně devalvuješ.
    Mega ani omylem, ale na druhou stranu, pokud jsou v tom spotřebiče, není problém sehnat jen ty spotřebiče za 800k, to že to neodpovídá funkci je věc jiná.

Dřevo je druhově poměrně rozmanité, ten jasan sehnat ve fix spárovce rozumné kvality není zrovna snadné. Ta zadní stěna skříněk je ale dýha, možná nějaká bio deska.

Do inzerátu můžeš napsat co chceš :-)
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    já si tam nějak nemůžu pomoct, ale mně to nepřijde jako komplet masiv, třeba záda jsou IMO klasická překližka nebo MDFka, totéž IMO deska, která taky není z masivu, ale jen odhaduji, klidně mě opravte... co by mi každopádně na milionové kuchyni asi vadilo je to, že zadní stěn zřejmě pár milimetrů přečuhuje a vpravo navázání na pracovní desku vypadá jako by tam byla díra...

MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    Mega by to imho nestalo ani kdyby všechno kování bylo Blum servo drive:)
    MEI
    MEI --- ---
    MEJLA77: Nová kuchyň v tomto standardu cca 1 milion CZK. Nutné zajistit si rozmontování a odvoz.

Nekup to.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    MEJLA77: ale možná tomu vůbec nerozumím a je to ukrutně krásná prováns kuchyňská linka...
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    Hledám kuchyňskou linku, ideálně se spotřebiči a druhá nejdražší v nabídce je tahle:
    https://nabytek.bazos.cz/inzerat/160364406/kuchyn-z-masivu.php

MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    Репортаж из минского дома, где продают самые дешевые квартиры
    https://realt.onliner.by/2017/09/06/dom-120
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    SEDELAVLOKALE: nebo tohle místo balkonu?
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    MEJLA77: to by se vyresilo malbou kamennych kvadru na fasadu. Polystyrenove cimburi uz jsem taky nekde videla...
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    MAR_TINA: do paneláku...
    CUKI
    CUKI --- ---
    MAR_TINA: Chtěl jsem napsal letadlem, ale dalekostylovější je sáhnout ještě trochu do kapsy a pořídit tohle: http://www.inzerce-cz.cz/starozitnosti/historicky-kocar-146156.html
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CUKI: jen dostat bohatého japonského turistu do Jeseníku :D
    CUKI
    CUKI --- ---
    COSMY: Mě to přijde jako výborná investice. Koupelna chce trochu poladit a pak několik drobností, ale jinak je to jak dělný pro bohaté Čínské a Japonské turisty. Z toho budou totálně paf :-D
    COSMY
    COSMY --- ---
    RABBIT: hele jo pod tím je nejakej satelit a vedou kabely :))
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    RABBIT: ony se ty koupelny a kuchyne delaj blbe do stylu. Cernou kuchyni v panelaku neudelas a necky uprostred obyvaku by dnes nenahradily koupelnu ani tomu nejvetsimu romantikovi.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    RABBIT
    RABBIT --- ---
    COSMY: Tak tohle je nejvíc. To zarámované na sloupu je, předpokládám, televize? A fakt škoda, že koupelna se vymyká a není ani za mák gotická :-).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam