• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    nemají sporák.
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    CHARL0TTE: Spíš Jacka Rozparovače
    KEB
    KEB --- ---
    GECKO: ne, to je předělaná garáž :⁠-⁠D
    GECKO
    GECKO --- ---
    CHARL0TTE: Tam se odehrál nějaký krvavý zločin?
    CHARL0TTE
    CHARL0TTE --- ---
    KID_MCHUTT: lampa vyriešená šalamunsky. Aj v obyvacke, aj v kuchyni a ešte vytvori čaro byvania pre fandy harry pottera.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    CHARL0TTE: lampa! lampa mi chybí v kuchyni!!! :D
    CHARL0TTE
    CHARL0TTE --- ---
    Ten pocit, keď ťa ako nového vlastnika nebude srať, že musíš vyhodiť trojročnú kuchynsku linku.

GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    KAIAFOX: ten brroklynský most v Paříži...
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MEJLA77: ten masiv musel někdo fakt nenávidět, že ho takhle zamaskoval hnusným balakrylem.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    KURE: dík za info, mně to znělo jako název punkový kapely
    KURE
    KURE --- ---
    PETRUSCHKA: to je druh truhlářského spoje.

PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    BLOWUP:
    MEJLA77: co jsou šuplata na rybinu? Předpokládám, že to není šuple, do kterého si oškrabeš štědrovečerního kapra
    MALATI
    MALATI --- ---
    MEJLA77: Taky se mi to zdá jako nepovedený výtvor tvořilky šmirglpapírem...
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    MEJLA77: hned vedle máš kuchyň z dubu.....spodek dobrej, ale ten vršek teda nechápu.

https://nabytek.bazos.cz/inzerat/162515342/kuchyne.php
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    MEJLA77: podle mě si to nějaká tvořilka opatinovala sama......na FB je na to i skupina. Masiv jsou jen ty čela vrchní skřínky určitě ne.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MEJLA77: ono by to mozna stacilo pretrit nejakou lazurou otonovanou na dub ;)
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    BLOWUP: šuplata na rybinu oceňuji, o to víc je mi líto, že je to asi řemeslně reltivně dobře zpracované (až na ten přesah a díru mezi pracovní a zadní deskou), ale požadavek bydlenky na vzhled byl asi takovýto a totálně to podělal, jo asi by to šlo přebrousit a třeba naolejovat/navoskovat/nalakovat/natříř by to šlo a mohllo by to pak vypadat hezky, ale zase u kuchyně "za milion" mi to přijde jako trochu riziko, njn někdy je dobré příliš vymýšlivé zákazníky potrestat tím, že jim uděláte, co si přejí (živím se grafikou, tak to trochu znám), jen tady to bylo trochu dražší... náš zákazník, náš pán...
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MEJLA77: ta povrchova uprava pusobi na tech fotkach dost otresne, asi nejakej vapnenej dub (to maji bydlenky se sklony k shabby chic rady) ale jinak je to az na par detailu hezky udelany. Suplata na rybinu se moc casto nevidi, napriklad. Zadni steny z preklizky je normalni, pokud je odyhovana jako zbytek tak je to ok. Ta pracovni deska je corian? Tipuju na nej podle zapustenyho bezesparyho drezu, to by bylo ok. Pokud je to neco jinyho tak by se dala vymenit. Pristroje Bosch je nizsi stredni trida, nic moc. Nejhorsi pro me je ta nezapustena varna deska.

Kuchyni za milion (resp. Za 50k CHF jsem uz naplanoval par, vetsinou byly tak dvakrat tak velky a byly vybaveny Miele+.

Ta povrchova uprava je imho nejvetsi minus, ale ta by se dala zmenit celkem snadno. Pokud ti pasujou rozmery a stymuje cena tak bych do toho sel - v mych podminkach tak do ctyriceti tisic kc.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    jinak tedy ony tam jsou ještě i krásné další kusy nábytky, které vypadají jako vyblité od velryby, jen už nejsou tak detailně nafocené, ale odhaduji jejich cenu taky na minimálně vyšší desítky tisíc...

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam