• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    KURE
    KURE --- ---
    ATUARFIK: můj dojem by se dal shrnout do "to muselo stát peněz, přitom taková blbost".
    Ten výsledek neni žádná katastrofa, ale taky nic čím bych se chtěl chlubit.

Asi nejvíc mě štve ta černá kostka digestoře v bílý kuchyni, a provedení příčky mezi kuchyní a obyvakem. Sklo a barn door dveře mi teda dohromady nejde a už teď to vypadá špinavý a orezlý viz obrazek 6.

GECKO: mě na ty posteli štve, že pelest a dveře skříní k sobě víc nepasujou, nebo nejsou víc jiný. Takhle to nevypadá jako interier na míru, ale: "táto tahle postel z ikey se sem skoro přesně vejde".
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    GECKO: Mně to připadá jako vyloženě promarněná příležitost. Krásný prostor, a ten vnitřek jak nudně poskládaný sektor, každej pes jiná ves. Za mě to není minimalismus, ale mouchy snězte si mě.
    GECKO
    GECKO --- ---
    ATUARFIK: Ti nevím, ale mě to třeba nijak zvlášť neuráží. Jediný, z čeho dostávám osypky je ta postel... nesnáším pelest v nohou, a ještě takhle vysokou (což je ale teda daný hlavně tím, že měřím skoro 2m a pak se prostě nevejdu...). Spíš by mě zajímal i exteriér, ta jediné "umělecká" fotka přes listí ve mě vzbuzuje trochu nejistotu. A teda, IMHO to není vila, jako spíš polovina dvoudomku... i když na Brno asi dobrý...
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "Zdědil jsem prvorepublikovou vilu, co s tím uděláme?"
    "Viděla bych to na spoustu navzájem neladících vzorů dřeva, a nějakou tu podýhovanou překližku."

Zdědili vilu po prarodičích, udělali si v ní bydlení na míru. Honosí se starými prvky - Aktuálně.cz
    https://magazin.aktualne.cz/bydleni/architektura/z-vily-po-prarodicich-maji-bydleni-na-miru-honosi-se-starymi/r~cc5695729bef11edb1f50cc47ab5f122/
    MALATI
    MALATI --- ---
    Drogy jsou špatné, áááno?
    Sreality.cz • reality a nemovitosti z celé ČR
    https://www.sreality.cz/detail/prodej/dum/rodinny/ratenice-ratenice-/1913500748#img=3

CUKI
    CUKI --- ---
    CHARL0TTE: Ta kuchyně mi tam přijde možná nejvíce ok. A tedy ta lampa... :-)
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    nemají sporák.
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    CHARL0TTE: Spíš Jacka Rozparovače
    KEB
    KEB --- ---
    GECKO: ne, to je předělaná garáž :⁠-⁠D
    GECKO
    GECKO --- ---
    CHARL0TTE: Tam se odehrál nějaký krvavý zločin?
    CHARL0TTE
    CHARL0TTE --- ---
    KID_MCHUTT: lampa vyriešená šalamunsky. Aj v obyvacke, aj v kuchyni a ešte vytvori čaro byvania pre fandy harry pottera.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    CHARL0TTE: lampa! lampa mi chybí v kuchyni!!! :D
    CHARL0TTE
    CHARL0TTE --- ---
    Ten pocit, keď ťa ako nového vlastnika nebude srať, že musíš vyhodiť trojročnú kuchynsku linku.

GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    KAIAFOX: ten brroklynský most v Paříži...
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MEJLA77: ten masiv musel někdo fakt nenávidět, že ho takhle zamaskoval hnusným balakrylem.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    KURE: dík za info, mně to znělo jako název punkový kapely
    KURE
    KURE --- ---
    PETRUSCHKA: to je druh truhlářského spoje.

PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    BLOWUP:
    MEJLA77: co jsou šuplata na rybinu? Předpokládám, že to není šuple, do kterého si oškrabeš štědrovečerního kapra
    MALATI
    MALATI --- ---
    MEJLA77: Taky se mi to zdá jako nepovedený výtvor tvořilky šmirglpapírem...
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    MEJLA77: hned vedle máš kuchyň z dubu.....spodek dobrej, ale ten vršek teda nechápu.

https://nabytek.bazos.cz/inzerat/162515342/kuchyne.php
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam