• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    My máme nyní obývací kuchyň s jídelnou a je to super, jen jsou někdy ruchy z kuchyně (i blbej kávovar či rychlovarka) na budku,)))
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    BOYLER: jestli vydržíš, tak v práci někde vyhrabu půdorys před a po
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    TOOMIX: Tenhle příběh si budu muset nakreslit v kanclu po velké kávě,)))
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Měli jsme 19m2 obývák, kde jsme s manželkou i spali, děti (v té době obě mladší 3 let) byly v pokojích 5m2 a 9m2. Nakonec jsme televizi a gauč dali do jídelno-kuchyně, já ty dva pokoje pro děti spojil v pracovnu a ložnici (cca 2.5*5.6m) a děti teď mají pokoj v tom bývalém obýváku o velikosti 19m2. Tráví tam spoustu času, do jídelno-kuchyně-obýváku se pak chodí na jídlo a případně koukat na TV.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    Njn ono se hezky řekne, že dítě by mělo mít dost velký pokoj, ale ve 2KK toho na výběr moc není, pokud nechce mít pokojíček v té obývací části s kuchyní :) Je fajn mít velký byt, ale ne vždy se v dané lokalitě dá sehnat... dcera má momentálně pokoj cca 2.5 x 5 m - vejde se jí tam postel, pracovní stůl, skříň a kallax knihovnička - původně to byla naše ložnice, pak tam chtěla mít pokoj pro sebe dcera a my už tam tedy ani jeden nespíme (jedno období tam spala manželka a já na gauči v obýváku - pro zvídavé: ano i tak jde mít sexuální život, ačkoliv nemáte manželskou postel, kde spíte vedle sebe, naopak je to oddělené spaní v něčem komfortnější, nebudí jednoho třeba chrápání a toho druhého šťouchání, aby nechrápal a ani jeden se díky těchto činností pak pořádně nevyspí.)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    CUKI: Asi vam staci mensi postel nez mne a min prostoru okolo.:) Ja bych byla v tenzi, coz uz jsem taky v prubehu zivota (a souziti s ruznymi lidmi v jejich bytech) parkrat prezila. ;)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Obyvako-jidelno-kuchyn jsem nepocitala jako mistnost. To beru jako jasnej “stredobod”. :)
    CUKI
    CUKI --- ---
    ACIDQA: To je tedy fakt divnej příklad. Moje děti učím od mala skromnosti, ale snažím se jim jít příkladem.

Za mě má suverénně největší obývák, pak dětský pokoj(e), loznice být velká nemusí (v běžném párovém soužití). My máme ložnici necelej 9m2 a to tam mám šatnu a pracovnu. A v tuto chvíli dětskou poskýlku... Dětskej pokoj je o polovinu větší.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ACIDQA: jako já taky. Ale můj dětský nejmenší pokoj měl 14 m2 jen pro mě a obsahoval psací stůl. Dva bratři na střední škole v 10 m2 je lepší než drátem do oka, ale ne o moc.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    My mely jako deti taky nejmensi pokoje jako detsky. Melo to logiku, protoze hrat jsme si chodily ven nebo se travil spolecny cas v obyvaku/jidelne… vsichni dohromady. Funguje to tak u nas doted.
    Taky byl (a je) obyvak jedinej pokoj s telkou, zejo. :)

I u sebe v byte mam nejvetsi mistnost svou loznici. Mam rada prostor. A je to statusova zalezitost a vychovnej prvek. Jen at dite vi odmala, ze k velkymu pokoji je treba se nejdriv nejak dopracovat! :))
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MALATI: s tím jsem se prvně setkala rodině mého prvního přítele. Nastrojený obývák, kde matka pletla a žehlila a byla televize. Malá kuchyň, kde pořád byla většina členů rodiny a návštěv. Střední ložnice. Nejmenší pokoj dva kluci a krom palandy zaskládaný nábytkem, který někde někomu zbyl jak jeden starý jídelní stůl apod.
    Aspoň kluci rychle vypadli z domu.
    MALATI
    MALATI --- ---
    Což se pater týče... nejhorší peklo pro mě je, když je pro děti vyhrazený nejmenší pokoj v bytě. Kolikrát jsem už viděla dvounásobně velkou ložnici rodičů, ve které není nic, jen postel a skříň a pak dětský pokojíček, kde se málem ani nedá projít vedle postele. Todiče se choděj do ložnice jen vyspat, ale ta děcka jsou v tom pokoji celej den,,,
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    GECKO: Nejspis jsi jeste nikdy nesoulozil v aute ;-)
    KULA
    KULA --- ---
    GECKO: Klíčové je, jestli si můžeš narovnat záda, vypnout hrudník když klečíš na kolenou.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    GECKO: ještě nad tím přemýšlím a pokud má někdo metrové nebo větší péro tak to v tom prostoru může být problém
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    _ANT_: to mi pripomnelo.. prej mel kdysi John Lennon (?) ve svym baraku jednu mistnost kde bylo vsechno vzhuru nohama. Sofa prisroubovany na strope a tak. A vzdycky kdyz poradal divoky vecirky, tak pak rano v ty mistnosti nasli nekoho posranyho strachy jak sedi na zemi a krecovite se drzi lustru. Fotku ty mistnosti bych nekdy moc rad videl.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    XBAHNO: je to v přízemí, ten malý démon tam má ještě zábradlí a úchyt a to okno je tuším nějaké dvoj/troj-sklo...
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    MEJLA77: eee, v jakým je to patře? Já jenom jak moc vadí, že dítě co uklouzne na schodě na palandu prolitne oknem.
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Promofotky Malby Jihlava
    JIHLAVA - BEZ CENZURY | Dobrý den přátelé,
    https://www.facebook.com/groups/1620058991547303/permalink/3299727993580386/?flite=scwspnss

MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    GECKO: docela v pohodě a případně je dole ještě rozkládací gauč :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam