• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    GECKO
    GECKO --- ---
    CUKI: Ta dispozice vychází z původního uspořádání bytu. Je to nějaký panelový schéma nějakýho standardu, tady uspořádaný pro sólo věžák. V něčem podobným jsem bydlel, ale tam to byly třívchodový moduly slepený ve velkým počtu k sobě do řady (Hokejka v Liberci). Ta kuchyně a koupelna se záchodem je okolo stoupačky. Původní uspořádání bylo zřejmě takový, že za vchodovýma dveřma byl záchod, který byl průchozí do koupelny, která byla podle vany průchozí k jídelnímu koutu do kuchyně. V koupelně bylo nad vanou otočný trojúhelníkový umyvadlo, který mělo společnou baterii s vanou. Kuchyně byla nudle z druhý strany stoupačky s linkou a pak do L pod okno, kde obvykle byl jídelní stůl. Se stoupačkou nejde hnout, s ostatním asi do jisté míry ano (v Hokejce to nebylo umakartový ale vyzděný s nějakých dutých cihel na kant). Obvykle se to pak upravovalo tak, že se průchod ze záchodu do koupelny zrušil (ono je taky dementní mít koupelnu s dvěma vchody), do koupelny se dala malá vana napříč a normální umyvadlo, někdo tam dokázal vecpat i malou pračku.

Tady tu koupelnu zvětšili na úkor toho jídelního koutu, aby tam vecpali to rohovou vanu, ale tím to teda podle mě dost zabili, protože v kuchyni pod oknem vznikla nudlička nevyužitelná k ničemu a koupelna odvětrávaná miniokýnkem do další místnosti. To je pravda dost inovativní.
    CUKI
    CUKI --- ---
    MART1NKA: Fasáda se mi (na to co pod tím je) líbí. Docela by mě zajímalo jak to dělali. Ten byt je příšernej, ale ne těma barvami, to vyhodíš odstraníš poměrně snadno, ale tu koupelnu se záchodem vymýšlel asi dobrej igorant. aneb jak zabít největší místnost uprostřed bytu a udělat z ní dlouhou chodbu.
    CUKI
    CUKI --- ---
    NEI: Já bych řekl že v reálu to není tak hrozné (chyba špatného fotografa) ty dvířka budou mít předpokládám stejnou barvu. Ty dveře jsou ale hrůza, proti tom ty cihličky jsou radost pohledět. Ony by nemuseli vypadat špatně s jinou kombinací okolí.
    NEI: Au!
    SCHWAB: To zelený v těch rámech to je nějaká plíseň?
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    KEB: jestli ono to spíš není myšleno pro tajné alkoholiky - rekneš: "lásko, jdu si dát sprchu" a u toho potají žahneš litránek... třeba tam jde někam dobře schovat :)
    KEB
    KEB --- ---
    SCHWAB: taky jsem si představoval tu ukrutnou romantiku při sezení na zemi opřený o sprcháč a popíjející víno se ženou...
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    SCHWAB: ten "krb" je z tohohle úhlu snad ještě geniálnější:))
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    NEI: dík, našel jsem :)
    jako nepřijde mi moc prakticky, ale asi víc, než sedět v rohu sprchového koutu a pít víno, jak vybízí jiná fotka :))

MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Prečo sa mi zdá, že majitelia tohto bytu vyberali i fasádu

Sreality.cz • reality a nemovitosti z celé ČR
    https://www.sreality.cz/detail/prodej/byt/2+1/praha-kamyk-zarubova/2199700556#img=9
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    stěna za kuchyňskou linkou - to je nějaký zasouvací nebo vyšupovací? jestli jo, tak se tomu nějak říká? (a nečekám roletu ani zašupovačku:)
    KEB
    KEB --- ---
    NEI: ten krb v televizi u okna respektive v okně mě baví :⁠-⁠D
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    NEI: ten přehoz je ze sešitých placent, prosím?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NEI: ale zas ty snídaně v posteli v tomhle bytě budou luxusní :-)
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    NEI: Easy - standardní délka japonské stěny je 3m. Šetřili a koupili jen jednu a rozpůlili a mají tam 1,5m místo 1,8. To by totiž museli koupit dvě a zakrátit a moc by zbylo.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    NEI: bydlence jeblo pri domaci vyrobe tzv. japonske steny?
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    MALATI: kamarádka vyrostla s o rok starším bratrem a rodičema v 1 + kuchyn. Návštěvy atd. se přijímaly v malé kuchynce, kde byl jen stůl a linka. Celá rodina spala v malinké ložnici, kde měli takovou palandovou manželskou postel - děti spaly v horní časti, dospělí ve spodní. Ta kamarádka tam normálně bydlela až do 18ti, dokud se neodstěhovala k příteli. Samozřejmě návštěvy tam nesměly chodit, já tam byla snad jen 2x víceméně na tajňáka (známe se jako rodiny mezi sebou velmi úzce)
    KURE
    KURE --- ---
    NEI: mě na tom nejvíc vadí několik různých "dřev" na dvířkach tý kuchyně, a to jak jsou dlaždice barevně blízko parketam. Z toho bych měl tik.
    Tyhle cihličky nic moc, ale asi mi víc vadí, že když už, nejsou až do rohu. Takhle mi připadá že to někdo nedodělal.
    IVNA
    IVNA --- ---
    NEI: Ty špinavý parkety jsou kachle v kuchyňské části.
    Mě přijde, že ty dveře a parkety jsou v pohodě. Jenom ten zbytek se k tomu vubec nehodí.
    FJERTIL
    FJERTIL --- ---
    NEI: Jako něco mezi venkovskou pizzerií a dóžecím palácem?
    FJERTIL
    FJERTIL --- ---
    NEI: Tak třeba rádi pizzu k večeři, trocha toho jako rustikálního stylu a tak...
    Pokud tam něco bodá do očí mě, tak jsou to dveře s půlkruhovým světlíkem nahoře, zatímco kuchyň je čistě hranatá.

...a pak tedy parkety. Asi mám nějaké trauma z tělocvičen ZŠ.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    SCHWAB: to by se nám to machrovalo :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam