• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    IVNA
    IVNA --- ---
    NEI: Ty špinavý parkety jsou kachle v kuchyňské části.
    Mě přijde, že ty dveře a parkety jsou v pohodě. Jenom ten zbytek se k tomu vubec nehodí.
    FJERTIL
    FJERTIL --- ---
    NEI: Jako něco mezi venkovskou pizzerií a dóžecím palácem?
    FJERTIL
    FJERTIL --- ---
    NEI: Tak třeba rádi pizzu k večeři, trocha toho jako rustikálního stylu a tak...
    Pokud tam něco bodá do očí mě, tak jsou to dveře s půlkruhovým světlíkem nahoře, zatímco kuchyň je čistě hranatá.

...a pak tedy parkety. Asi mám nějaké trauma z tělocvičen ZŠ.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    SCHWAB: to by se nám to machrovalo :)
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    TOOMIX: už jsem se chtěl ptát, jestli máte hajzl na chodbě, či co?! :-)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    TOOMIX: a okno
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    VOIKUKKA: dveře do koupelny
    VOIKUKKA
    VOIKUKKA --- ---
    TOOMIX: v tom prostoru za linkou je okno, lednice, nebo?
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    No kamarádka když stavěla dům, tak dočasně bydleli na pozemku v maringotce, že na pár měsíců... no nakonec tam přečkali zimu, ale 15m2 dva dospělí, dítě a v zimě teda i ovce. Obdivovala jsem tu vydrz, ja bydlela na 15m2 necele dva roky SAMA a i tak to bylo prostě maly.
    MALATI
    MALATI --- ---
    Cha! Vzpomněla jsem si na známou, jak mi popsiovala, jak s manželem, malým klukem a babičkou žijou ve 2xkk, 42m. Všichni večer vegetí v obýváku. Usne malej, je přesenesej do ložnice. Až se chce jít spát i babičce, ustele si v obýváku a zároveň tam přenesou malýho a jdou vegetit a následně spát do ložnice. I tak se dá. (Šetřili na vlastní byt, nebylo to uspořádání na věky, ale rok dva tak zvládli...)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    CUKI: hned vedle dveří stůl s PC a židle, za ním podél zdi šatní skříně a knihovna, dole postel 180*200
    CUKI
    CUKI --- ---
    TOOMIX: To jsem nepsal, ale tu nejdelší příčku jste stejně posunuli...

Zajímala by mě fotka jak je to v té nudli uspořádané. Protože to musí být výzva.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    CUKI: jako je, ale jiná varianta kromě vybourat všechny příčky a postavit všechny znovu, což bylo pro nás časově a finančně nemožné, nás nenapadla
    CUKI
    CUKI --- ---
    TOOMIX: To je ale hodně dlouhá nudle. To je takový zabiják prostoru.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    TOOMIX: BOYLER:

Změny po:
    1) zrušeny dveře do dětských pokojů 1 a 2
    2) posunutá příčka o 20cm do bývalého obýváku, aby se nám do nové ložnice vešla postel
    3) nové dveře do ložnice+pracovny z jídelny
    4) do kuchyně/jídelny přesunuta televize a přidán gauč

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MALATI: imho zalezi na celkovym poctu mistnosti a jejich velikosti. Muj tata kdyz stavel mel koncept, ze pro kazdy dite nebo funkci udela samostatnou mistnost i kdyby byla mensi, a celkem se to osvedcilo, stejne jako dostatecnej pocet koupelen. Masters bedroom je diky tomu vicemene autarkni jednotka prijemny velikosti, s vlastni koupelnou i uloznejma prostorama. Deti a navstevy maji kazdy loznici pro sebe, mezi 10 a 12 metry to pro jednu osobu funguje bez problemu protoze zivot se stejne vetsinou odehrava v obytnym prostoru kterej ma asi 60m.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    Jako dítě jsem pokojíček neměla vůbec, slibovali nám ho se sestrou, slibovali, sle skutek utek.
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    My měli rodinný barák, kde se pro "mladé" nastavovalo patro. S dětským pokojem se vůbec nepočítalo :-D Později se dozdil maličký kousek půdy, takže jsme měli se ségrou jeden pidi pokojík, kde se skoro nedalo postavit zpříma, protože šikmina střechy. V létě tam bylo jako v pekle, v zimě klendra. Takže jsme tam měli vystavené hračky a schované učebnice. Dodnes to nechápu

Ale jinak koncept parádního pokoje je mi dobře známý. Měla ho moje prateta v rodinném domku, kde skejsla sama. Načančaný pokojík s vystaveným sklem a porcelánem, kam se chodilo jen když někdo slavil narozeniny, a to se ještě sedělo jen na okraji gauče s naškrobenými polštářky
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    My máme nyní obývací kuchyň s jídelnou a je to super, jen jsou někdy ruchy z kuchyně (i blbej kávovar či rychlovarka) na budku,)))
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    BOYLER: jestli vydržíš, tak v práci někde vyhrabu půdorys před a po
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam