• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    TERRYNKA: myslíš tohle sedátko? Jinak zde přesně typ té koupelny...Central Group měl tehdy nějaký dobrý deal. Ta obr vana je i v jejich garsonkách.

JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    MAR_TINA: hele, mám tam úzkou, ale prostě tu šířku 60 cm (respektive 58.5) neokecáš.
    Vymýšlela jsem to horem dolem, chtěla jsem oklepat dlaždičky z vany na jedné straně, ale musel by se zároveň předělat odpad a přívod vody, protože je tak geniálně, že bys to tam stejně nedala (30 cm od zdi a zboku).
    I tam třeba udělat nějaký zděný podstavec, aby to bylo jakoby nad vanou. Ale skončilo to prostě nasunutím šikmo, kam až to šlo a za ten celý cirkus otevřený regál...a každý den se na to několikrát díváš.
    Je to pravý interiérový peklo. Prostě věc, která není o hnusným gauči a záclonách, který snadno vyměníš, ale už o dost podstatný a prakticky neřešitelný chybě, kterou opraví jen banda dělníků.
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    JASMINOVA: krasa. Z podobne debilniho duvodu mam slim pracku - do koupelny by se normalni vesla. Ale pracky klasicke hloubky a mnou pozadovanych parametru mely v dobe vyberu spotrebice 60cm siri, tedy stejne, jako maji futra dveri do koupelny…
    Kdyz jsem se stehovala do soucasneho bytu, stehovaky jsem o procpani tehdejsi pracky (59,8cm) temi dvermi prosila v slzach. Zvladli to. Nedlouho potom pracka vydechla naposledy a ja ji v zachvatu zurivosti z kopelny vyrvala sama.

Rohove vany jsou vubec hovadnost. Take tu jednu mame, ne rozmeru monstrozni klasicke rohove, ale takovou tu s tim sedatkem k hovnu, jehoz jedinym ucelem je zvetsovat siri vany. Do panelakove koupelny i-de-al-ni!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    JASMINOVA: máma má málo místa v koupelně a má nějakou super mělkou s předním. Ale šířka je těch skoro 60 cm.
    Asi bych o 1cm obrousila zeď. Říká někdo s koupelnou širokou 59 cm, kdo bude muset nechat dělat skříňku pod umyvadlo na míru.
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    TERRYNKA: naše koupelna neumožňuje jinou než úzkou pračku s horním plněním. Já odmítám používat jinou, než tu s předním.
    Mám ji tedy vedle mega rohové vany danou na koso, jako akt zoufalství a důkaz mé neochoty prát v zařízení, které podle mě patří na chatu. Pokaždé když se na to podívám, sere mě, že prostě chybí jeden jediný centimetr, aby se tam vešla normálně. A pak je tam teda ještě ta parádička, že jsou ventily zboku a ne zezadu, takže i kdyby ten centimetr nechyběl, nešla by tam dát.
    Byt paní architektky 👌.
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    MAR_TINA: ja jsem uz v te dobe varila rada a s trochou snahy (minitrouba se dvema plotynkami nahore) jsem tam zvladla svickovou pro pet lidi. Bylo to pohodlne, to nemohu rici ;-)

Kazdopadne, pro jednu osobu byl ten byt prima a na dva roky v nem vzpominam rada. K vyhodam patrilo to, ze vyjma situaci, kdy jsem pres noc potrebovala ususit dziny, jsem v prubehu dvou tam stravenych zim nezapnula topeni. Ten byt je tak maly, ze na 20°C ho zvladly vyhrat byty okolni.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TERRYNKA: zase na co v garsonce vyvařovat na 4 plotnach. 2 jsou ok. Ale trouba by mi chybela
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    GENTIANA: ja to neobhajuji. Jen konstatuji, ze vymera te kuchyne je skutecne zoufala (a jako takova si zada zoufala reseni. V te me to byla absence sporaku, zde je to reseni “vse na koso”).
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    TANKIE_: Le pardon, to mám z tý zácpy.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    GENTIANA: Hnutí Vědomého Sraní
    *HVS out*
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MEJLA77: Dafuq? Betonová stolička od Hnutí pro osvícené sraní? Ta červená věc vedle štětky jsou něčí vnitřnosti?

TERRYNKA: tož jako koncept by to snad ještě ušlo, ale můžeme uzavírat sázky, za jak dlouho madlo od trouby vymlátí díru do dvířek skříňky pod dřezem.
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    MONIOUS: pred dvaceti lety jsem bydlela dve patra pod timto bytem. Ty kuchyne jsou tak miniaturni, ze nacpat tam sporak je velke umeni. V mem byte treba nebyl vubec (viva la dvouplotynkovy varic). Nemela jsem, pravda, linku na koso, ale zkosene police ano, protoze jinak by se o ne clovek pri vstupu do kuchyne jebl.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    DIVER: to asi není vzor ale fakt sesitý džíny.
    Určitě by to ocenily kočky.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    DELIRIUM: vypadá to tam jako v nějakým sklepě (nevím, zda to dělají ta okna, nebo ty fotky).
    DIVER
    DIVER --- ---
    možná jsem divnej, ale mě ten vzor neuráží a v lecjakém interiéru (puberťák, kalírna ap.) mi přijde docela ok.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    DELIRIUM: na prvni pohled si rikam, ze je to jenom hnusny gauc s divnym vzorem, a proc to sem davas...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    DELIRIUM: geniální, pár poházených kousků oblečení se tady snadno ztratí.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    NEI: jsem si říkala, proč sem dáváš normální ordinaci.. Mkay.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam