• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    já bych v této souvislosti ještě doplnila své loňské zjištění, že v myslivecké latině je střapec prodloužená srst na předkožce samců spárkaté zvěře, a pak už si jdu pro savo jak na oči, tak na mozek :-)
    KURE
    KURE --- ---
    TRISSIE: je to... větší chlupaty dildo :) a na velikosti záleží
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    DELIRIUM: na mobilu to vypadalo jako chlupatý dilda přibitý na prkně.

ale nevím, jestli na obrazovce je to lepší :-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    DELIRIUM: áááááááááááá. A to jsem se jako dítě u prarodičů bála vycpaného káněte. Tohle je mnhem, mnohem horší.
    GECKO
    GECKO --- ---
    ETERNITY: Copa okna... ty se v nejhorším dají vyměnit.. ale všiml si někdo, jak zoufale nízký stropy tam všude jsou?
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    ETERNITY: mne na tom prijde zajimavy, ze pulka fotek vypada jako z chaty a pulka jako z baraku.. plus ta koupelna, tam vubec nebude zima jako blazen :D
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    ETERNITY: jo. Okna. Moje nejvetsi bolest v jakymkolov prdelakove.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Exterier, ale stejne... ta okna!
    Sreality.cz • reality a nemovitosti z celé ČR
    https://www.sreality.cz/detail/prodej/dum/rodinny/horni-studenky-horni-studenky-/1487042380#img=15
    ARAON
    ARAON --- ---
    Vzpomněl jsem si na Takovou normální rodinku, když se mužská část vrátila domů po malování: “Tohle jste si vybraly?”
    “Vy máte nápady. Z toho by i Poldinky dostaly psotník.”
    “Já ti povím co by to chtělo. Černý brejle a nebo spíš ještě bílou hůl.”
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    GECKO: ale no jo, trochu jsem to přehnal s tou krásou :-D Chatová blešárna. Ale rozhodně mi to bylo sympatičtější než výsledek
    GECKO
    GECKO --- ---
    PETRUSCHKA: Hele, já ten článek někdy předevčírem jen prolít, ale pokud ten "krásnej útulnej interiér" myslíš vážně, tak máš tedy nějakou poruchu vnímání. Ten interiér byl slepenec kdečeho nalezenýho všudemožně a naskládanýho zcela bez ladu a skladu tak, jak to postupně dováželi.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    FJERTIL: hele nějaká ta fialová na té fasádě zjevně původně byla, jen milosrdně oprejskaná.
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    KATIA: ano, paní domácí se to taky líbí. A klidně, ať si takhle zabydlí domek, je to úplně v pohodě. Ale v podstatě trampská chata bez vody a elektřiny, kde majitelé chlubí, jak si tam dělají večery s kytarou? No tyhle časy skončily. Zcela zřetelně se to zračí ve tváři toho dědy: "říkal jsem mladejm, ať si s tím dělají, co chtějí, ale tohle jsem teda nečekal"
    KATIA
    KATIA --- ---
    PETRUSCHKA: Mně se ten vnitřek i líbí, navíc pak tam budou veci atp, zabydlí se to. Ale zvenku, to je teda hnus fijalovej :-)
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    PETRUSCHKA: Z celé té velké skupiny lidí nikdo nepoužil mozek?
    FJERTIL
    FJERTIL --- ---
    PETRUSCHKA: Jakože borůvkově fialová fasáda a venkovní hranaté květináče na chatě? Za to by měli normálně topit ve Vltavě.
    Vnitřek oproti tomu působí jen blbě strilně.
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    87HIGHFLYER: já to tam taky okomentoval s souvislosti s dědou :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam