• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    SARGO: dycky kdyz to vidim, rikam si to samy. co to je za debilni napad dat to na storc, kdyz na sirku by to bylo mnohem praktictejsi.. koneckoncu vsechny dvouvarice dycky byly na sirku
    SARGO
    SARGO --- ---
    Zajímal by mě váš názor na věstavěné dvouvařiče. Všude je vidívám jako tady: ELIS - na výšku a tak nějak po straně. Připadá mi to ale strašně nepraktické, když jsme měli dvouvařič, a stejně jsme si pak nechali udělat i vestavný, tak na šířku a zhruba do dvou třetin hloubky desky: bylo místo i před ním na drobnou práci a mít hrnce vedle sebe bylo násobně pohodlnější (a minimálně pro moje nešikovné pracky i bezpečnější :-)). Jsem exot, nebo běžný architekt vořech? :-D (Což tady architekt JE vořech, jediný náznak šuplíku, a jako na potvoru falešného, zrovna pod dřezem, sakra už. :-D)
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    MALATI: jako obrázek :D
    MALATI
    MALATI --- ---
    JASMINOVA: Ale koupelna je božíííí!!! Zcela nepoužitelná, ale boží!
    CUKI
    CUKI --- ---
    ELIS: To není plíseň a ani mi ji to nepřipomíná, ale zvýšené patro udělat takto dementně? Když už tak tam nedám 20cm vysokou matraci.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    DAANJE: zejo? Ja tomu nechtela verit, tak jsem si rikala, te jsem jen byla pri prohlizeni fotek nepozorna :D a nevidela jsem to videjko.
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    KEB: mě se neptej, já bych tam vymalovala a pokud bych nutně potřebovala dodat nějaké líbivé (jakoby plesnivé) fleky, sehnala bych adekvátní abstraktní obraz.
    KEB
    KEB --- ---
    JASMINOVA: ta plíseň to je ta hodnotná stopa minulosti? Ptám se pro kamaráda
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    JASMINOVA: mají parkety, vše je ok
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    Zrovna dneska jsem narazila na něco, go zdejší osazenstvo jistě potěší:
    Fotogalerie: Byt v Praze na Vinohradech s obytnou plochou 67 metrů čtverečních potřeboval...
    https://www.idnes.cz/bydleni/architektura/rekonstrukce-vinohrady-byt-promena-koupelna-loznice-praha.A230904_193818_architektura_web/foto

DAANJE
    DAANJE --- ---
    SEDELAVLOKALE: balkónek hezkej, ale v celém byte na něj nejsou dveře, dle fotek se zdá, že se na něj leze oknem po dřevěných schůdkách
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    KULA: dole je ještě gauč...
    HENTAIRUSH
    HENTAIRUSH --- ---
    Jak tak koukám na ty dolní dveře, tak je to fakt ideální byt pro dvoumetrový týpky.
    KULA
    KULA --- ---
    ELIS: jakmile si v patře nemůžeš kleknout na kolena a ztopořit záda, znamená to, že tam nejde pořádně šoustat. A to je imho tenhle případ.
    QUIP
    QUIP --- ---
    WILL: Ma to jiste svoje kouzlo. Asi jako kdyz na prejezdu vidite prejeteho psa na dve pulky a nemuzete odtrhnout oci, i kdyz se vam chce zvracet.
    WILL
    WILL --- ---
    ELIS: K tomuhle vyšel i článek na CzechCrunch:
    Dvě garsonky ukazují, že se dá dobře žít i na malém prostoru - CzechCrunch
    https://cc.cz/i-malo-muze-byt-dost-dve-vrsovicke-garsonky-ukazuji-ze-se-da-dobre-zit-i-v-omezenem-prostoru/
    ELIS
    ELIS --- ---
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    CUKI: budí to dojem vyzdobení interieru krabičkama od sirek .....aspon na mě :-)
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    CUKI: tady ale prece nekonci jen odstrasujici pripady, muze se sem niminovat ledacos. Nejdriv me taky napadlo, ze pro jednoho cloveka to nemusi byt uplne blby, ale kdyz jsem si pak secetla vsechny detaily, ktere by me sraly pri beznem uzivani, tak to ma muj palecek.
    CUKI
    CUKI --- ---
    SARGO: Je to špatná fotka ale dle rozměru je to klasická březová cink spárovka. Ta se na desky běžně používá. Teplo z varné desky není zásadní, mnohem horší je pára při otevření trouby. V žádné kuchyni, co jsem kdy dělal, to ještě nezpůsobilo problém dokonce ani s borovou spárovkou. Nebál bych se toho.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam