• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    nebo tady

tohle sou ty pripady, ktery mam na mysli, to proste nedava smysl dat to tam takhle

MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    nebo treba obracene, kdyz tam je mista tri prdele a stejne je to na vejsku. tady uz prece uplne klidne mohla bejt normalni ctyrka, ne? :D vubec to nechapu, o tolik levnejsi to zas neni...

MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    ETERNITY: hele kdyz se tam da dat ctyrplotna, ktera je jen par cm od kraje, stejne jako ta trouba pod ni, tak uplne stejne de do toho toho rohu dat ta dvouplotna, ne? a presto to vidam idiotsky na prostredek, kde to jen zabira misto a este je to neprakticky
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MONIOUS: Ze strany steny jsou to tusim normy (a ani to uplne nalepene nechces), z druhy strany uz se to pricita k dalsimu prostoru.
    Mi treba mezi deskou a "zdi" visi z vrchni casti skrinek varecky. Nemam pro ne lepsi misto, vzdy po ruce, nemusim ani spinavyma rukama otvirat suflik.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    SARGO: ty dvouvarice se vetsinou pouzivaj tam, kde je malo mista (a kde neni nutny mit neco vetsiho). Proto se montujou tak, aby zabraly co nejmin pracovni plochy. Kdybys je namontovala na sirku, tak uz misto dvouvarice muzes na te same sirce mit normalni varnou desku.
    Jinak ale tvuj pocit chapu, proto mam varnou desku sirokou 90cm.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    ETERNITY: tohle samozrejme smysl dava, ale dost casto to vidim na prostredek trouby, ktera je u zdi, takze z jedny strany vznikne prakticky nevyuzitelny misto, ktery naproti tomu na druhy strane chybi.. kdyz uz teda sem ochotna se pripravit o tu plochu, tak uz to zrovna muzu dat na sirku, abych mohla pohodlne michat omacku v tom sestilitraku :)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    SARGO: Rekla bych, ze je to snaha vytvorit co nejvetsi souvislou pracovni plochu. Chci jen dvouvaric > mam malo mista > snazim se mistem setrit. Mela jsem to v mikrokuchynce a tam jsem celkem ocenila, ze mi to dava alespon 60 cm volneho prostoru. A nevarilo se mi spatne, protoze v mikrokuchynce stejne nepouzivam sestilitrove hrnce, ziju jinym zpusobem zivota.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    SARGO: dycky kdyz to vidim, rikam si to samy. co to je za debilni napad dat to na storc, kdyz na sirku by to bylo mnohem praktictejsi.. koneckoncu vsechny dvouvarice dycky byly na sirku
    SARGO
    SARGO --- ---
    Zajímal by mě váš názor na věstavěné dvouvařiče. Všude je vidívám jako tady: ELIS - na výšku a tak nějak po straně. Připadá mi to ale strašně nepraktické, když jsme měli dvouvařič, a stejně jsme si pak nechali udělat i vestavný, tak na šířku a zhruba do dvou třetin hloubky desky: bylo místo i před ním na drobnou práci a mít hrnce vedle sebe bylo násobně pohodlnější (a minimálně pro moje nešikovné pracky i bezpečnější :-)). Jsem exot, nebo běžný architekt vořech? :-D (Což tady architekt JE vořech, jediný náznak šuplíku, a jako na potvoru falešného, zrovna pod dřezem, sakra už. :-D)
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    MALATI: jako obrázek :D
    MALATI
    MALATI --- ---
    JASMINOVA: Ale koupelna je božíííí!!! Zcela nepoužitelná, ale boží!
    CUKI
    CUKI --- ---
    ELIS: To není plíseň a ani mi ji to nepřipomíná, ale zvýšené patro udělat takto dementně? Když už tak tam nedám 20cm vysokou matraci.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    DAANJE: zejo? Ja tomu nechtela verit, tak jsem si rikala, te jsem jen byla pri prohlizeni fotek nepozorna :D a nevidela jsem to videjko.
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    KEB: mě se neptej, já bych tam vymalovala a pokud bych nutně potřebovala dodat nějaké líbivé (jakoby plesnivé) fleky, sehnala bych adekvátní abstraktní obraz.
    KEB
    KEB --- ---
    JASMINOVA: ta plíseň to je ta hodnotná stopa minulosti? Ptám se pro kamaráda
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    JASMINOVA: mají parkety, vše je ok
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    Zrovna dneska jsem narazila na něco, go zdejší osazenstvo jistě potěší:
    Fotogalerie: Byt v Praze na Vinohradech s obytnou plochou 67 metrů čtverečních potřeboval...
    https://www.idnes.cz/bydleni/architektura/rekonstrukce-vinohrady-byt-promena-koupelna-loznice-praha.A230904_193818_architektura_web/foto

DAANJE
    DAANJE --- ---
    SEDELAVLOKALE: balkónek hezkej, ale v celém byte na něj nejsou dveře, dle fotek se zdá, že se na něj leze oknem po dřevěných schůdkách
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    KULA: dole je ještě gauč...
    HENTAIRUSH
    HENTAIRUSH --- ---
    Jak tak koukám na ty dolní dveře, tak je to fakt ideální byt pro dvoumetrový týpky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam