• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ANNONKA: vypadá to pultový mrazák s dobře ukrytými a zamčenými ostatky.
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    MAR_TINA: kvůli parapetu nejde otevřít i bez zamčení
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    velmi staromládenecký byt po strýci, co umřel v pětaosmdesáti bez coming-outu?
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    JASMINOVA: vsak pisou, ze je celej ten sporak nepouzitej :D
    KEB
    KEB --- ---
    JASMINOVA: to vypadá, že trouba otevřít jde. Tady na té fotce to IMHO zkresluje na jiné je tam prostor, trocha prostoru

APRILMOUSE: umělé kytky, navíc úplně hnusný plastový, co by si s kytkou nespletl nikdo, proč, bohové, proč taková věc vůbec existuje
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Už 5 minut na to zírám a chytám záchvat paniky. Tak si představuju svoje mučení, zavřít mě tam na víc, než půl hodiny.
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    MAR_TINA: Já se spíš chtěla zeptat, jak lezou do trouby, ale pak jsem narazila na koupelnu a pak na ten pisoár..

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    APRILMOUSE:
    co je ta bílá "lednička" a proč je zamčená?

APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    SARGO: hřebíky po umelejch kytkach nacházíme obcas na nečekaných mistech dodnes, po 10 letech. To byl neuveritelnej masakr (svetska rodina důchodců)
    SARGO
    SARGO --- ---
    APRILMOUSE: Uf, teď jsi mi dala, nějak jsem vynechala to "když jsem si ho poprvé byla prohlédnout" a mozek tu strašnou možnost odmítal přijmout :-D Rozhodně by si obyvatel bytu rozuměl s mou babičkou :-D
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    Bomba, uplne mi to pripada jako muj byt, kdyz jsem si ho poprve byla prohlidnout, vcetne vejire nad postelí :-)
    Sreality.cz • reality a nemovitosti z celé ČR
    https://www.sreality.cz/detail/prodej/byt/1+1/krupka-marsov-karla-capka/1004622924
    KEB
    KEB --- ---
    TEKKET: takže ty klecové byty co mají asi 3 m3, jsou o třídu vyšší standard než tohle? Ptám se pro kamaráda
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    TEKKET: hned se mi vybavila tahle fotka
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    TEKKET: to je hovno využití prostoru, ty postele jsou moc široké!
    TEKKET
    TEKKET --- ---
    Trochu jiné peklo. Údajně nejlevnější bydlení v Hong Kongu...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    BASIK: ten šprajc na nohy tam je asi aby mohl ve spánku cvičit, tomu říkám efektivní využití spánku.
    SARGO
    SARGO --- ---
    CUKI: Inspirace se rodí z podivuhodných míst :-D
    Ále, postel je aspoň vtipná. Ale jinak ty kombinace dřev, materiálů a stylů, hned chalupa, hned panelák (a to jsem panelákový fanda :-D)... trpím. :-))
    CUKI
    CUKI --- ---
    SARGO: Co je na tom špatného? Já pořád nevím, kde uskladnit zbylé fošny z nějaké akce. Tady to schoval pod postel. Za mě palec. :-D
    SARGO
    SARGO --- ---
    BASIK: Když nejsou prachy, tak budiž, nějak se to zbastlí. Ale když jsou a dopadne to takhle, tak jaksi chybí ty polehčující okolnosti, aby to člověk bral vlídně :-D
    SARGO
    SARGO --- ---
    KEB: Počkej, to není masážní strojek? :-O
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    KEB: na sixpack ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam