KEB: ja mam, ja mam. Kupovali jsme zahradu a horko tezko se ladil termin overeni podpisu na poste. Kdyz uz jsme se domluvili, sesli jsme se na Chodov v obchodaku na poste ja, manzel, nase mimino, prodavajici a pani maklerka. Pani maklerka prisla o pul hodiny pozdeji a vemte si, co udela pulhodinove cekani v obchodaku u posty s malym ditetem. Kdyz uz jsme se dali do kontroly smlouvy, ukazalo se, ze se nejak spatne vytiskla a tedy ze chybi cely jeden radek s cislem parcely a vymerou (byly to dohromady tri pozemky, chybel druhy nejvetsi, ale to je jedno). Tak s pani prodavajici rikame, ze to proste rozsijeme, pani maklerka to skoci do copycetra vytisknout, sesijeme a pokracujeme. Jenze maklerka si s sebou nevzala notebook, protoze ji prislo, ze ho nebude potrebovat. Facepalm jak hovado. Tedy nebypa jina moznos, nez se rozejit, uz jsme toho meli docepa dost. Novy termin se podarilo najit tak, ze jsme se proste museli sejit v nedeli, jakozto posledniho dne pred vyprseni rezervacni smlouvy, na poste v Jindrisske. Tam uz tedy vse probehlo relativne ok. Pak jeste sranda pokracovala s predavanim pozemku, ale to uz byla mental spis pani prodavajici.