• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    ETERNITY: zrcadlo s nápisem "pozor!" je fakt vtipný!
    NELLAS: mně se to taky líbí, akorát bych si dala víc práce s provedením!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DELIRIUM: Boží!
    FJERTIL
    FJERTIL --- ---
    ETERNITY: Eh, vprostřed měl mít alespoň novinový sloupek.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Ja mam ted takove male guilty pleasure se serii Iron ze sconta (https://www.sconto.cz/nabytkove-programy/iron ). Kdysi jsem si privezla z Indie bednu, kterou nadevse miluju, a tenhle program je ze stejneho dreva (repasovane, kurevsky tezke, skripave, ale vecne). Kdyz Sconto hodilo slevy a cena byla "symbolicka", neudrzela jsem se a par skrinek jsem koupila, i kdyz na tom bylo napsane, ze je to reditelova akceptovana volba nebo co maj vlastne ty napisy znamenat.
    Chystala jsem se na ne bruskou a .... slo to dolu acetonem! Za par minut! Mam doma masivni skrine za par kacek a ani nemusely procestovat designove route 66!
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Ale ten stolek se tam hodi tak akorat!!
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ATUARFIK: to já bych si to právě s těmi úryvky domů klidně dal. Samosřejmě s antifakomentářem nějakého renomovaného historika (který by byl zespodu).
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MALATI: Je to čistý, je to dobře ušitý, nejsou to úryvky z Mein Kampf... domů bych si to nedala, ale peklo si představuju jinak.
    MALATI
    MALATI --- ---
    Nebudu chodit na ty bazoše... nebudu chodit na ty bazoše...

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    DELIRIUM: Mičurin feat Švankmajer
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    DELIRIUM: vlastně.... to je úžasné! Dokonale děsivé, strašidelné!
    Už z fotky mám bobky a představa, že někde u někoho v chodbě, co se utápí v šeru, narazím na takový květináč.... bojím!
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    SARGO
    SARGO --- ---
    DELIRIUM: Nemyslela jsem, že to kdy řeknu, ale možná tvořit není vždycky dobré... :-D
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KOCHANSKA_CH: ten je tam naschvál aby to bylo lidově-stylish/peasant-friendly!
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    PRAASHEK: V tom případě měla oříznout ten odpaďák. :-)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    LUSINDA: možná to tvořila jako dekoraci pro fotku s dítětem
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    DELIRIUM: jestli to tvořila jako zážitek pro to dítě tak tleskám......jesti jako dekoraci pro sebe tak loool :-D
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    SARGO: to HOME me v tomhle pripade boki nejmin :'-(
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    SARGO: moje pritelkyne bydli v takovy vile kde jsou dva byty. V tom hornim nad ni bydli jeji kamaradka, a ona obcas pro ni prebira baliky. Ted nedavno prisla ooobrovska krabice z Anglie, musela to dovlect do chodby s pomoci toho dorucovatele, a tak se pri nejblizsi prilezitosti zeptala co v tom proboha bylo. Ukazalo se, ze slo o fake krb kterej se da proste pristavit nekam ke zdi. Se vsim vsudy, s kamennou rimsou, a dokonce s takovejma tema umelejma plamenama na zmacknuti knofliku. Kamaradka do ty Anglie prej casto jezdi, nekde to tam videla a proste ji to prislo cool :-) Fotku bohuzel nemam.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam