• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    KEB
    KEB --- ---
    SEDELAVLOKALE: oceňuji duši byznysmena!
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    PETRUSCHKA: dnes jsem po dohode se SARGO zasla zjistit cenu a s panem jsem se zakecala, ukazalo se, ze ma jeste jeden popelnicek ve sve kancelari, ktery je aktivne pouzivany....takze rakovy real popelnicrk s patinou. Pry ho klidne taky proda :D
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    SEDELAVLOKALE: takhle kdyby byl ve skle...
    SARGO
    SARGO --- ---
    SEDELAVLOKALE: ANO! :-D Za kolik je? :-D
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Nepotrebuje nekdo popelnicek s medvedem? Prave spatren u nas ve starozitnictvi.

SARGO
    SARGO --- ---
    Absence jakéhokoli zábradlí vám přijde ok? To bych taky nepoužívala, a to jsou mi výšky šumák :-D
    FAITH
    FAITH --- ---
    MAR_TINA: Schodiky na mna posobia, ze ich zahaknes a az potom lezies hore, teraz su oprete o stenu, aby zaberali menej priestoru. To, ze su naboku a je na nich hromada zbytocnosti, tak je vidno, ze sa to umelecke dielo ani nevyuziva.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MEJLA77: je to hnusný.
    Je to nefunkční, protože vylézt po žebříku na zeď a do boku přelézat na postel je přesně to, co v noci nechceš.
    Taky je vidět, že to patro vůbec nepoužívají.

V kuchyňo-ratejně je vidět na zdi plíseň. Opravili jsme sklep, narvali do něj, co překáželo v domě, a chceme na tom vydělat.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    MEJLA77: kovar byl umelec, umeleckeho elektrikare ale nesehnali. Mimochodem nam taky deal patro v byte umelecky kovar a odvedl znamenitou praci. Kdyztak dam kontakt.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    MEJLA77: spíš mi přijde šílené provedení toho světla...
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    MONIOUS: jo přehlédl jsem to od "uměleckého" kováře... no jako není to zázrak, ale vzhledem k tomu, že je to černé, tak mě to příliš neuráží :)
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    MEJLA77: no ja spis narazim na to, jak priserne ta vec vypada, nez o funkci
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    MONIOUS: Tohle podle mě zase tak moc peklo není, ale třeba se špatně dívám? Postel na patro v malém bytě šetří prostor... ten žebřík je IMO uchycený na stěnu a podlahu, vypadá to bytelně, v případě nějaké zlomené nohy apod. mají dole gauč, to se taky občas hodí, navíc je to se zahradou - to je dobrý bonus - prostor navíc...
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    "postel v patře od známého uměleckého kováře"
    Sreality.cz • reality a nemovitosti z celé ČR
    https://www.sreality.cz/detail/pronajem/byt/1+1/praha-vysocany-pod-krocinkou/3227284812#fullscreen=false&img=1

DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    BLOWUP: to jsem zažila v jednom apartmánu. Opravdu velká místnost s umyvadly a takto řešenou obří sprchou na jedné stěně a vyspádovanou podlahou. Byla tam děsná zima a to i v létě.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    BLOWUP: jeste dodatek: co jsem uz dostkrat delal je takrikajic pravej opak: koupelny kde sprchu tvori cela ta mistnost. Nebyl tam zadnej sprchovej kout, zadny zavesy, zaskleni a takovy veci, v prislusne vyspadovany podlaze byl odtok a na stene sprcha. Jinak tam samozrejme bylo umyvadlo a toaleta, pri normalnim sprchovani byla cast podlahy pod sprchou proste mokra.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    FRENNET: Jestli je to blbost je pouze na tobe, je to tvoje koupelna. Ja jsem to za svoji karieru jeste nikdy nikomu nenavrhoval, a ani sam sobe jsem to tak nechtel. Mam jednu koupelnu s velkou sprchou (asi 120 na 120) a jednu s velkou vanou, ve ktery se i sprchuju. Kdybych ale delal sprchu i vanu v jednom prostoru, mel bych potrebu tu vanu nikam nezavirat - pro me je vana necim kde se v pohode a v klidu ulozim treba s knizkou, urcite nechci bejt zavrenej za sklem jako gorily v ZOO. Ty vany ktery jsem za zivot potkal se spis tvarej jako neco volne inscenovanyho v prostoru, nektery bejvaj i primo v loznici, takze spis pravej opak toho "zatopovyho designu" :-)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    FRENNET: Ja som oddelila vanu a sprchac schovala za roh. Nejak sa mi nezdalo mat nacakane na vani kedykolvek sa sprchujem. Plus teda zvaz jednu vec. V sprchaci moze byt zima ked nie si v uzavretom priestore.
    CUKI
    CUKI --- ---
    ANNONKA: Ale zase je to mnohem lepší než když na druhém konci domu ohříváš vodu do malého umyvadla. Protože než tam ta voda doteče, tak vychladne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam