• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    OMNIHASH: a ty se vymezuješ proti chcaní do umyvadla!
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    TANKIE_: to dělali jedni příbuzný, hajzl v kuchyni, tetka trůnila a přes otevřený dveře dirigovala dcerku, jak má míchat omáčku... no na další nedělní oběd už sme nedorazili.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    OMNIHASH: aspoň si rovnou z mísy můžes sahnout do spíže pro mlsku.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Ty skleněný dveře na hajzl půl metru za kuchyňskou linkou jsou top!
    CUKI
    CUKI --- ---
    VOIKUKKA: Jako pár nápadů tam je, to nepopírám, ale ve výsledku dobrej paskvil.
    To nemohli tu zeď v kuchyni za tou vanou alespoň zarovnat? Kdo to má uklízet? :-)

Za mě je to jako 3 bytové jednotky jednotlivě nezkolaudovatelné. Jediné WC není přes dvoje dveře z obytné místnosti.

Ty dřevěné přídavky snad ani nechci vidět k-ně. To bude hodně velká divokost :-)

Ložnice ve velikosti obýváku?
    Díky přístavku udělali s obýváku tmavou kobku. To fakt to prosklení z koupelny nezachrání. Ale dobrý je, že člověk hned vidí jestli je někdo na hajzlu :-D
    VOIKUKKA
    VOIKUKKA --- ---
    CUKI: byt 3+kk.

archiweb.cz - Reconstruction of the family house Lerchova
    https://www.archiweb.cz/en/b/rekonstrukce-rodinneho-domu-lerchova
    Osobně bych oželela jedno okno, udělala normální koupelnu třeba průchozí přes prosklenou prádelnu a pračku schovala za roh.

CUKI
    CUKI --- ---
    VOIKUKKA: Z toho obrázku je prd poznat. Nemáš to celé? Za mě to nesplňuje normy. Tedy určitě to nebude kolaudováno jako bytová jednotka.
    VOIKUKKA
    VOIKUKKA --- ---
    MAEQ: být single, možná, pokud to sklo dokáže perfektně těsnit zvuk a puch. Vzhledem k umyvadlu vlasně “chodí pešek okolo”.
    MAEQ
    MAEQ --- ---
    VOIKUKKA: Já bych to i celkem bral (v podobném otevřeném prostoru jsem vyrůstal), ale pračka by musela být v koupelně schovaná, ideálně tam někam vedle toho žebříku
    VOIKUKKA
    VOIKUKKA --- ---
    Chápu světlo, chápu snahu udělat prostor výjimečný, ale tohle je za mě peklo a tu pračku taky nechápu. Pokud si někdo myslí, že to sem nepatří, tak mi hoďte mínusák no.

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    NELLAS: Zahrada je krásná, ale ta lokalita nemá mezi litvínovskými nejlepší pověst.
    CUKI
    CUKI --- ---
    LUSINDA: Já si tedy nemohu pomoci, ale vidím v tom poměrně dost snahy z ruiny ve městě kde nechceš bydlet, udělat něco zajímavého. A popravdě tam je dost dobrých realizací, které jsou bohužel devalvováni financemi. A je vidět že to není hotové.

Za mě škoda takové snahy na nečem, co by chtělo poslat k zemi. Ale klidně bych toho člověk nechal dělat něco s větší perspektivou. Průměrného bytového designera strčí do kapsy.

Jinak oceňuji zahradu se zelení.
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    PETRUSCHKA: Plesnivá koupelna je něco.

Dá se to částečně svést na tzv. provozní slepotu?
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    JASMINOVA: chápu ty vypnuté komentáře. Nechápu ty mamlasy, co si nechají vlézt až do zadku a nafotit pomalu tvaroh za ráfkem. Oni neví, že žijí jako bílá lúza?
    ELIS
    ELIS --- ---
    TANKIE_: Některý časopisy mívají pravidelnou rubriku o bydlení celebrit a po čase už je prostě problém sehnat někoho aspoň trochu známýho s vkusem, kdo pustí dovnitř fotografa.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    JASMINOVA: jj, asi tak :)
    Ta hranice je nekdy hodne nezretelna. Casto zalezi na kontextu: kdyby to viselo v tom Rudolfinu, tak by to nejspis nikdo za neco divnyho nepovazoval.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    JASMINOVA: nedělam si iluze, takhle jistě vypadá průměrná česká domácnost. Hrůza hrůz.
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    TANKIE_: Já si nemohla pomoct. Takhle vypadá 80% nabídky na sreality.
    Navíc ty popisky k tomu...

BLOWUP: Já si zase vzpomněla na výstavu fotografií v Rudolfinu - Only the good ones, což byla výstava fotografií od slavných fotografů, které měly skončit v koši. Byly tak hrozné, až byly dobré.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    JASMINOVA: jsi statečná, já neměla sílu postovat ty fotky přímo 8)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    JASMINOVA: hele, ta fotka je jak od Tillmanse, jednu dobu tohle celkem frcelo :-) Ale nejspis pujde spis o takove kouzlo nechteneho, no :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    JASMINOVA: to muselo být hodně těžké k tomu napsat popisky. Ale proč vyšel ten článek?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam