• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    C8400
    C8400 --- ---
    SAT_ANN: Taky to tak vidím. Snídaňový koutek v půlhvězdičkovém hotelu na východě východní Evropy.
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    CAMKA: Kuchyn(ish) v pokoji ve sdilenym byte? Nebo hotel v Rumunsku
    KCE
    KCE --- ---
    CAMKA: b(l)ici koutek
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    CAMKA: místo pro obětiny
    CAMKA
    CAMKA --- ---
    Z facebooku. Co myslíte, že je to za část bytu?
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    JASMINOVA: za me je super ze nekdo jeste na ty navrhy pouziva editor ze sims 1 :D
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    CERNAAMODRA: Nepotic babies útočí.
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    KEB: nasla jsem neco, ale ta kvalita... 2009, no.

KEB
    KEB --- ---
    CERNAAMODRA: a fotky máš?
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    Nevim proc, ale uplne se mi vybavila Vlašim a jejich dětský den ve stylu Hvězdné brány. Jako klub jsme jim tehdy delali program v kostymech, souteze pro deti, vyzdobu peti stanu atd, ale syn pana starosty sam navrhnul a nechal za obrovsky prachy vyrpbit asi 5 bran. Obri kruhy tezky jak krava pobity potistenym plastem. Kdyz to v tom pamatkove chranenym parku v predvecer vylozili, tak se zjistilo, ze to nema nic, na cem by to stalo a je to jaksi jen obri nebezpecnej kruh. Tak vzali partu kopacu a ti delali celou noc hluboky diry v tom parku, aby to nejak stalo. Jako klub jsme v tom zahuceli za par desitek tisic, protoze nam.misto slibene platby nakladu... dali nekolik tech bran a "odvezte si to na vlastni naklady". Je fakt, ze jedna doted zdobi Chotebor a to je to tak 16 let.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    JASMINOVA: Hm. Zadny tituly tam neuvadej, pro jistotu. To je v cesku trochu neobvykly, ne?
    Jako, ja ted nic nekritizuju, pokud nekdo umi delat dobry veci tak by me nenapadlo se po vzdelani ptat, spis jsem jen zvedavej, no.
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    Jako v tomhle kontextu mi vlastně prosklený dveře na hajzl vedle kuchyňský linky přijdou jako roztomilá věc.
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    BLOWUP: https://projektstavrk.cz/
    Hele, u toho doufám osobně nebudu. Táta a dcera.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    JASMINOVA: chci vidět toho smělce, který orazítkuje projekt.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    JASMINOVA: To delal - alespon papirove - nejakej architekt, nebo je to dilo "projektanta"? Nejak si neumim predstavit jak s nekym takovym vest o tom projektu vecnou komunikaci.
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    BLOWUP: To se má letos začít stavět. Ano, jsem také v šoku.

Po konzultaci s ČKA jim datovkou posíláme konstruktivně zpracované připomínky ke studii. Na neoficiální připomínky zareagovali akorát osobním útokem.
    Tak uvidíme. Nejhorší varianta jak to může dopadnout - že se to začne stavět a na kolegyni budou chodit úřední šťáry. Ale to se dá při kopnutí do obecního hnoje čekat v našem rybníčku téměř vždy.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    JASMINOVA: ted nebudu komentovat ten projekt, to imho je zbytecny, ale co me fascinuje krome te "architektury" je ta retro grafika a ty "vizualizace". Pripomina mi to - vcetne nazvu firmy - neco z roku 1990 nebo tak neco - to je ted neco cerstvyho, nebo jsi to nasla v kontejneru na starej papir?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    CUKI: nebo prohodit oknem
    CUKI
    CUKI --- ---
    STARE_CASY: Kreativnější by bylo ji prohodit s tím obrazem. :-D
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    ELIS: je to dcera co umí s počítačem a nedávno absolvovala.
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    PRAASHEK: přívod vody je z toho topení vzadu a odpad tamtéž, geniální recyklace!

Ale jinak ano, je to sušička, díky, kapitáne Očividňáku.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam