• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    ELIS
    ELIS --- ---
    JASMINOVA: "Projekční kancelář již nyní připravuje projekt a dokumentaci pro stavební povolení" = "Synek umí s počítačem, tak to rychle zbastlí, ať stihneme termín žádosti o dotaci." Tvle, kdyby to nechali navrhnout zmiňovanou uklízečku, tak to dopadne líp.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    JASMINOVA: zvenku to vypadá jak návrh z roku 2003.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    JASMINOVA: lepší úkol by byl najdi 10 dobrých věcí.

tak ty ne tak moc dobré:
    napojení střechy na stávající budovu, jak to projde požární zprávou? a jak to chtějí postavit?
    a půdorys mi pořád nějak nesedí na ten pohled zepředu. ta bílá zeď pod šedou střechou, která píchá do červené střechy patří čemu?
    k čemu jsou ty točité venkovní schody do 2NP? jo ono tam není vnitřní schodiště na ten útočný balkonek :D :D :D
    otevřený prostor nad zasedačkou je bomba. Ano, proč neplatit dvojnásobek za vytápění, když to umožní již zmíněnou rajčatovou bitvu?
    fakt má přízemní zasedačka do výšky tři podlaží prostoru? ta tři "podlaží" oken to v létě pěkně vypečou (takový jsme měli hlavní přednáškový sál na nové lesnické fakultě a od května se v něm nepřednášelo).
    zasedačka pro veřejnost bez zádveří a bez přímého vstupu na záchod
    co je to jednací místnost 2,66 m? ;))
    chodba 22,13 m2 jen žere místo a reálně nespojuje nic, stejně se všude chodí přes funkční místnosti
    starosta má větší kancl než je jednací sál, ale jde se k němu vždy přes jinou místnost. Teda jestli je místnost s barovým stolem pro 4 lidi jednací sál
    do staré budovy se z nové dá projít přes sklad za zasedačkou - nechtěli by tam natáčet nějaké vraždy v Midsommaru?
    4 různý vstupy do budovy z venku, to bude mít uklízečka radost. Vlastně 5, ještě balkonem na balkonek, ten se jí bude božsky vytírat. A z balkonku bude padat bahno na veřejně zasedající zastupitestvo.

Úplně nejmenší smysl dává ta zasedačka nepřístupná ze vstupní haly.

Umí si tam představit výstavu drobného ptactva.
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    MAEQ: pračka by si opravdu zasloužila lepší místo... Je ale nutný ji schovat? Je přece spousta kreativnějších možnosti :)

JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    VOIKUKKA: Ano, návrh na vrh rajčaty a vejci včera padl také :)
    VOIKUKKA
    VOIKUKKA --- ---
    JASMINOVA: dlouho jsem premyslela co myslíš tím chcacím koutkem, než jsem ho našla. Super, že si košťat cení víc a dávají jim více prostoru, než obyvatelům co dojdou něco probrat. Jedna účetní může pařit solitaire a koukat přitom na film na monitoru té druhé. Balkón jistě ocení všichni vrhači vajec a brambor, takže se tam brzo objeví papír z tiskárny s nápisem “vstup zakázán”.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    MAR_TINA: taky to bylo jedno z největších WTF, co sem kdy někoho viděl províst... mám půlku rodiny světskejch, ale i na ně to bylo moc, bratranec kolotočář prohlásil, že i on chodí chcát až za maringotku s velbloudama.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    OMNIHASH: a ty se vymezuješ proti chcaní do umyvadla!
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    Včera jsme nad tímto s kolegyní diskutovaly 3 hodiny. Máme k tomu cca 15 připomínek. Venkovní schodiště na balkon nad zasedačkou, devadesátkový okna, otočený sklony ramp, nepoužitelné bezbariérové WC, jednací místnost kam vozíčkář ani kočárek nezajede, vstup ze dvora přes bar, přístup ke starostovi přes tentýž bar(kuchyňku), skladovací prostory u fasády, tmavá dlouhá chodba, chcací koutek, tragická statika - napojení na vedlejší budovu a trámy pod balkonem)...hledejte se mnou. Byla by to i zábava, kdyby to nebylo z veřejných peněz. Reálně hrozí, že se to takhle pokusí postavit.

OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    TANKIE_: to dělali jedni příbuzný, hajzl v kuchyni, tetka trůnila a přes otevřený dveře dirigovala dcerku, jak má míchat omáčku... no na další nedělní oběd už sme nedorazili.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    OMNIHASH: aspoň si rovnou z mísy můžes sahnout do spíže pro mlsku.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Ty skleněný dveře na hajzl půl metru za kuchyňskou linkou jsou top!
    CUKI
    CUKI --- ---
    VOIKUKKA: Jako pár nápadů tam je, to nepopírám, ale ve výsledku dobrej paskvil.
    To nemohli tu zeď v kuchyni za tou vanou alespoň zarovnat? Kdo to má uklízet? :-)

Za mě je to jako 3 bytové jednotky jednotlivě nezkolaudovatelné. Jediné WC není přes dvoje dveře z obytné místnosti.

Ty dřevěné přídavky snad ani nechci vidět k-ně. To bude hodně velká divokost :-)

Ložnice ve velikosti obýváku?
    Díky přístavku udělali s obýváku tmavou kobku. To fakt to prosklení z koupelny nezachrání. Ale dobrý je, že člověk hned vidí jestli je někdo na hajzlu :-D
    VOIKUKKA
    VOIKUKKA --- ---
    CUKI: byt 3+kk.

archiweb.cz - Reconstruction of the family house Lerchova
    https://www.archiweb.cz/en/b/rekonstrukce-rodinneho-domu-lerchova
    Osobně bych oželela jedno okno, udělala normální koupelnu třeba průchozí přes prosklenou prádelnu a pračku schovala za roh.

CUKI
    CUKI --- ---
    VOIKUKKA: Z toho obrázku je prd poznat. Nemáš to celé? Za mě to nesplňuje normy. Tedy určitě to nebude kolaudováno jako bytová jednotka.
    VOIKUKKA
    VOIKUKKA --- ---
    MAEQ: být single, možná, pokud to sklo dokáže perfektně těsnit zvuk a puch. Vzhledem k umyvadlu vlasně “chodí pešek okolo”.
    MAEQ
    MAEQ --- ---
    VOIKUKKA: Já bych to i celkem bral (v podobném otevřeném prostoru jsem vyrůstal), ale pračka by musela být v koupelně schovaná, ideálně tam někam vedle toho žebříku
    VOIKUKKA
    VOIKUKKA --- ---
    Chápu světlo, chápu snahu udělat prostor výjimečný, ale tohle je za mě peklo a tu pračku taky nechápu. Pokud si někdo myslí, že to sem nepatří, tak mi hoďte mínusák no.

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    NELLAS: Zahrada je krásná, ale ta lokalita nemá mezi litvínovskými nejlepší pověst.
    CUKI
    CUKI --- ---
    LUSINDA: Já si tedy nemohu pomoci, ale vidím v tom poměrně dost snahy z ruiny ve městě kde nechceš bydlet, udělat něco zajímavého. A popravdě tam je dost dobrých realizací, které jsou bohužel devalvováni financemi. A je vidět že to není hotové.

Za mě škoda takové snahy na nečem, co by chtělo poslat k zemi. Ale klidně bych toho člověk nechal dělat něco s větší perspektivou. Průměrného bytového designera strčí do kapsy.

Jinak oceňuji zahradu se zelení.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam