• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    KURE
    KURE --- ---
    ROBOOTEK: strašně bych chtěl vidět exponáty co tam patřej :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ROBOOTEK: takový to muselo dát práce...
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    nella slováků.. slusnej tfujtajbl aneb vrána k vráně

CUKI
    CUKI --- ---
    87HIGHFLYER: Tak ono pokrok nezastavíš. V Izraeli mají "náměstíčko" uprostřed "dřívější" aglomerace a to náměstíčko je lemováno na tu dobu pokrokovou splachovací toaletou. Co naplat, že byli vedle sebe podél celého náměstí a tedy jsi měl dobrý přehled o všech ostatních. :-D

Dneska až na Japonce tohle už moc nefrčí...
    MICKK
    MICKK --- ---
    87HIGHFLYER: svatá je divný spin-off, oni jsou pokračovatelé té původní, tam byly komunitní záchody také běžné
    NYKRUK
    NYKRUK --- ---
    Jde o koncept tzv. komunitního vyměšování, který se do Evropy ještě nedostal.
    Vinu nese nedostatečná propagace na Tiktoku.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    BERUSKA_CA: to ma podle mě smysl. Ruskej blud o tom, že jsou pokračovatele svaté říše římské, začal u záchodů
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    V Cine sice nejaka pochybna zastena byla, ale nedosahovala az na zem. Obsah z dour se obcas vylejval a mezi tim pobihali potkani.
    Vrele doporucuju boty znacky Dr. Martens a jejich certifikovane podrazky.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    BRUSINKA: Na Rudem namesti v Moskve byvala vykachlickovana mistnost a kolem dokola doury. Bez jakekoliv bariery, takze clovek mohl pri vykonu sledovat treba dalsich deset lidi.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BLOWUP: z Ruska mám bohužel hodně zážitků, ať to byl záchod suchý (často) či splachovací, schopnost ho funkčně postavit, aby netekla hovna všude, a funkčně použít, aby nebyla hovna všude, k nim zjevně nedošla.

Proč asi rusové nosí všichni boty na podpatku?
    KATIA
    KATIA --- ---
    BLOWUP: jako z téhle oblasti mám taky zážitky, matně si vybavuju nějaký polokóje a odtokový kanál, kde to všechno plulo jedním směrem. nebo tak něco.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    BRUSINKA: ja jsem kdysi - nekdy v devadesatkach - na zakarpatsky ukrajine zazil toaletu u restaurace ktery byly koncipovany jako vykachlikovanej prostor od podlahy ke stropu, na jehod delsi strane byl takovej vykachlikovanej stupen s prislusnymi otvory. Nejaky deleni na kabinky nebo tak se nekonalo, a vzhledem k tomu, ze vsechny vodorovny plochy - jak podlaha, tak ten stupen na sezeni - byly pokryty exkrementama a pouzitym papirem, nedostal jsem se k tom tak blizko abych to mohl nejak detailneji zkoumat. Slo se do toho prostoru mimochodem pres malou predsin ktera ustila do takovyho vestibulu - a jak do ty predsine, tak do vestibulu se slo dvernim otvorem bez dveri.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    TOOMIX:

Tak nic, Maláčová trolila.

Maláčová přiznala inzerci sklepního bytu v dezolátním stavu. Lidé nám nadávali, řekla - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/socdem-malacova-byt-inzerat-sklep-praha-falesny.A250225_165353_domaci_svm
    CUKI
    CUKI --- ---
    TOOMIX: Už točej další díl Saw? :-D
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    SPIKE411: sme vděčný i za ně. v jakýmsi státním parku měli v místnosti pět trůnů v řadě.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    ATUARFIK: a záchody
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Jako kabinky na veřejných toaletách v USA jsou taky něco. Dole díra, že tam člověk proleze, stěny vysoké tak, že při svých 190 cm do nich normálně vidím horem, po stranách půlpalcové díry…
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam