• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    CUKI: je hodně rodin, kam třeba pravidelně jezdí babička na hlídání, a ta pak velmi ocení hostinský pokoj. Pak jsou samozřejmě také časté rodiny, kde žádná babička nehlida, a ti za A) nepotřebuji pro ni hostinský pokoj, za B) jsou naštvaní, že jim babička nehlida.
    CUKI
    CUKI --- ---
    SILVEIG: Ty možná tu potřebu nemáš, ale co ten novorozenec? Ten se tě neptá! :-D Máme tříleťáka a dělám všechno co můžu, abychom byli v posteli jen dva. Což se tedy povedlo žena spí s ním v jeho posteli :-(

Nevím co máte všichni s těmi návštěvami. To už je dneska limit obývák +kk 45m2 a druhá komplet koupelna a třetí záchod pro návštěvy? Jak časté jsou? 2x do týdne?

Jinak na 48m2 v bytě se u nás vejde 11lidí kteří spí na postelích. Ale máme tedy (naštěstí) jen jednu koupelnu a WC a žádný pokoj pro hosty.. 20lidí tu na noc nebylo snad ani na kolaudaci.
    SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    TRISSIE: já moc nechápu potřebu mít novorozence v ložnici, takže mně by to nevadilo :)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    TRISSIE: prespavaci návštěvy.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    LUSINDA: pro návštěvy je ten záchod u vstupních dveří.

JAKE_UP: úplně jednoduchý - jedna koupelna pro rodiče, druhá pro děti. ať už dotyčný pár chová batolata (a má koupelnu zamořenou gumovými kachničkami) nebo puberťáky libovolného pohlaví, má výrazně lepší šanci, že jejich ručníky budou v bezpečí a taky po ránu si budou mít kde umýt zuby :-)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    JAKE_UP: kámoška to má v novostavbě (taky podobně velký byt) ve Stodůlkách a je to pro návštěvy. Každý má svou koupelnu.....
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    JAKE_UP: limitních 45 m2 :D je můj celý byt (jasně, že rozumím, že nutnost a pohodlí, když je na to místo jsou trochu jiné kategorie)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    MOIRAIN: Já nechápu ty dvě koupelny vedle sebe (jako chápu to z pohledu stoupaček a sítí). 20 m2 utopených v chodbách a obývák s KK nemá ani podle mě limitních 45 m2. Neumím to překreslit líp, ale někdo to umí by z toho určitě vykřesal mnohem lepší prostor.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    LUSINDA: zas máš velmi dobře oddělenou soukromou a veřejnou část bytu - a večer můžeš dělat rámus a děti furt budou mít klid na spaní (a nebo naopak, pokud už máš puberťáky :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SULTHAN: akorát to teda chce se tam stěhovat s dětma už narozenýma, protože pokud rodiče nebudou typ na spaní s dítětem v posteli, tak do ložnice postýlku nedostanou, leda by rezignovali na chození do koupelny :-)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    MOIRAIN: mě přijde jako bizar ta chodba o 5,5 metru čtverečních s celkovym počtem pěti dveří......máme něco podobného s menším počtem dveří (4) a kroutim nad tím hlavou.
    CUKI
    CUKI --- ---
    MOIRAIN: Štěrboholy? :-)

Peklo to je, ale určitě ne kvůli malé ložnici. Nevím jak se stravujete, ale 3 záchody, je to nutné? jako super že to má terasu, ale je to samá chodba a i ten pokoj 11.2m je taky taková chodba .

Další problém vidím s hlukem a prachem. Je to prostě průmyslová oblast. Za těch necelej 14 míčů se dá najít asi mnohem lepší skvost. Navíc Finep na to bacha.
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    MOIRAIN: Mě se to vlastně docela líbí. Obývák, docela velká kuchyně, komora, samostatné WC a dvě koupelny. Sice to nemá obrovskou ložnici, ale má to 2 dětské pokoje.
    Pokud vidím slabiny, tak spíše v tom, že pračka je asi možná jen v té "komoře", takže to spíš bude technická místnost a řekl bych, že to má hodně debilní okna.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MOIRAIN: Docela jo. Hlavně že čtvrtina bytu jsou chodby
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    je to peklo nebo není?
    Byt skoro 120 m2 a největší ložnice nemá ani 13 m2

GECKO
    GECKO --- ---
    MEJLA77: Tak i kachle jdou přemalovat :) Jako první ta žlutá řada nad vanou v koupelně s jinak úplně jiným dekorem kachlí... třeba na ostrou fialovoou...
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    SHARKIE: a kromě kachliček by to mělo jít přemalovat...
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    SILVEIG: Mne sa divoke farbicky pacia (aj ked tu fialovu bych urcite vymenila, kludne za tu svietivo zelenu :D), ale chce to trochu s citom, no. Jako dom je cely divny, ale ta farebna "veselost" ma na nom uraza najmenej. :)
    GECKO
    GECKO --- ---
    SILVEIG: Tak ono ta šatna a pokoj vpravo jsou nad těma garážema, ten zadní pokoj navíc IMHO vznikl dodatečně jako ta pravá garáž. A jako obytný místosti to není zkolaudovatelný, protože i uprostřed pod hřebenem to je vysoký jen 2m (přesně na výšku dveří). IMHO i ta zimní zahrada a terasa je až dodatečná akce... I tak je teda celý ten dům zprasek, to vypadá jako nějaký levný development, kdy se uprostřed ničeho postavili dva dvoudomky a prodaly se hejlům...
    SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    CUKI: unikl, ty pokoje jsou úplně kreténsky vymyšlený. Přitom by stačilo alespoň prohodit ložnici a šatnu.
    Obdobně v přízemí - vchod z obýváku na cosi jako zasklenou verandu, to taky vyvolává hodně otazníků.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam