• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    HVJ3R: tak soudě podle toho, co se tu občas vidí z fotek z inzerce, tak lidé jsou schopni všeho...
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    HVJ3R: ale jo.. osobne jich par takovejch znam, jednou jsem tu jedno postoval z domu kolegy architekta. Kdyz to postavil, mel tri maly deti, jedno jeste lezlo po ctyrech, vsechny to prezily :-)

U starejch domu je zabradli tak jako tak casto spis bonus nez podminka, ted me napada ze dokonce i u myho domu u zadni galerie zadny zabradli u schodiste nemam. A zabradli u galerie mam vysoky jen asi necelejch sedesat centimetru, coz cloveku pokazdy kdyz tam vesim pradlo dava dost specialni pocit.

Ted jsem stravil par dni v jedny vesnicce u comskyho jezera, kde misto ulic jsou jenom schodiste. Nektery z nich zabradli mely, ale vetsina ne. Coz ted neni vyzva stavet schody bez zabradli, jenom konstatovani ze to az zase tak obvykly neni, i kdyz se to v dobe varovnych nalepek ze se nemaj susit zvirata v mikrovlnce nezda.

HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    Kolaudace nekolaudace, tohle prece nikdo soudnej provozovat nebude. I kdyz uznavam, hezky a ciste to vypada.
    GECKO
    GECKO --- ---
    LUSINDA:
    VSICHNIMAME: Přesně... minimálně na kolaudaci tam něco bude muset dát...
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    LUSINDA: obávám se, že tohle mu nikdo nezkolauduje. Jestli tedy novostavba.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    MAWERICK: nebude. Pan to má nafocené na FB. Prý dá jen madlo na zeď.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    LUSINDA: To vypadá jako fotka WiP... Možná tam ještě zábradlí nějaký bude:)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Levitující schody znám....ale tahle verze po Česku dává větě ""uklouzl jsem na schodech"" nový rozměr.

STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    Za těmi dveřmi je prostě úplně obyčejný teleport. Tam si nastavíš podle DNA, do které postele to člověka (nebo kočku, psa, blechu, štěnici...) hodí. Celkem běžná výbava, když chceš ušetřit místo. Trochu vyšší spotřeba elektřiny, ale malý jaderný reaktor to řeší.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    BERUSKA_CA: ale jinak tenhle (až na ty dveře) není úplně špatnej, protože má v kuchyni jeden dřez s baterií a jeden sporák, dokonce s digestoří nad ním. Tohle AI většinou nezvládá, buď je tam jenom sporák, nebo místo pracovní plochy dva dřezy (ideálně bez baterií), a jednou jsem viděla dokonce tinyhouse bez kuchyně, zato s digestoří v ložnici vedle postele. Pravda, mohl to být dům pro osoby trpící nadměrnou flatulencí! :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BERUSKA_CA: mně by se to líbilo, kdyby byly ložnice přístupné. Pohled z obýváčku na synchronní koity, nejlépe ještě s volbou led podsvícení, to je paráda.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    TRISSIE: Aha! Mne to sdili byvala kolegyne z VS. Podezrivam ji, ze ma nejaky plan, az deti dorostou, o kterem manzel ne tak uplne tusi :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    tyhle AI generated tiny houses mi to na fcb hází do feedu taky. Je to taková hra, kdo najde nejvíc skrytých chyb, vyhraje!
    KEB
    KEB --- ---
    BERUSKA_CA: mně se líbí, že kuchyňská linka nemá zásuvku
    PRGBEAR
    PRGBEAR --- ---
    BERUSKA_CA: už podle ty trouby nějaká blba AI
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    Tohle na prvni pohled nevypada jako peklo, ale za mne je peklo ze mam dve loznice a ani do jedny se nedostanu?
    Kudy se tam leze?

C8400
    C8400 --- ---
    MONIOUS: Dobrý peklo. Taky jsem se málem poblikal.
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    já sem překvapená, že sem v tom cirkuse okamžitě detekovala křivý a ohnusnělý kachlíky pod sprcháčem.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    FJERTIL: jo to neni vodotisk...
    FJERTIL
    FJERTIL --- ---
    MONIOUS: Já bych tedy vypíchnul ty inovativně použité stropní polystyrenové kazety s vlysovaným vzorem pláclé i na kuchyňskou stěnu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam