• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    DOBYTEK: kdyby ty kachle neměly ten motiv, jakoby byly stěny oblečené v pyžamu, tak by to úplně supr
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    DOBYTEK: vidim ale barevnou keramiku? Ta je dnes cenena!
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: nejsou vedle kancelářské potřeby (vyhlášená prodejna)? Že by to jako byly zbytky neprodaných samolepek :-)
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    zde je vše samolepící :))
    čínská restaurace, kam si chodím pro jídlo, Sokolovská blízko Polikliniky Vysočany
    znáte takové ty samolepící tapety, co mají třeba v OBI? https://www.obi.cz/dekoracni-predmety-a-bytove-doplnky/samolepici-tapety-a-folie/c/1159
    v tomto lokále jsou všude. stoly potažené "dřevem". stěny z několika druhů "mramoru" a na stropě koupelna
    nalepené kvalitně, jak by to lepil předškolák
    já si jídlo beru sebou. ne proto, že nemám sebou Savo do vočí, ale i ty zvuky jsou strašlivé. dycky tam hraje nějaká příšerná asijská hudba a do toho pani má mobil nahlas s neméně nepříjemnými zvuky

DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    SARGO: to je totiz to, kvalita provedeni neni vubec spatna a rozhodne nelze zaprit smysl pro detail :)
    SARGO
    SARGO --- ---
    DOBYTEK: Hu, hustý! Ale zase je fakt, že tenhle byt bych se nebála koupit :-D
    MAGUMI
    MAGUMI --- ---
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    Zbytek bytu je jen takové obyčejné sedmdesátkové peklo, ale o koupelnu vás nemůžu připravit. Moc mi to připomíná jednu detektivku od Velinského, tam měli ve vaně mrtvolu zalitou do betonu.

SARGO
    SARGO --- ---
    BLOWUP: Tam pracuje přírodní výběr přímočaře a nevybíravě, to má něco do sebe, člověk od malička ví, že se musí držet fit :-D Se svými aktuálními problémečky s rovnováhou bych si nedošla ani pro mlíko :-D
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    BLOWUP: haha, ted zrovna koukam ze na puvodni rezovy perspektive samozrejme zabradli nemelo, me to bylo hned podezrely :-)

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    LUSINDA: uzka? Jak siroky si to predstavujes?? Me to prijde uplne normalni, a to mas stesti ze o tom nediskutujes s nekym z Holandska :-))

Me ceka navrh a stavba jednoho vnitrniho spojovaciho schodiste u me doma, mel by to nakonec bejt spis takovej kus nabytku, ale to bude siroky tak maximalne 70cm :-)

Ted jsem si vzpomnel na schodiste v legendarnim sidlisti Halen od A5, tam jsem se skoro prizabil, to melo asi 60cm a hlavne teda bylo mlynarsky :-) Ale melo zabradli! :-)

1961 Siedlung Halen Herrenschwanden | Atelier 5 - Architekten und Planer AG
    https://atelier5.ch/arbeiten/1961-siedlung-halen-herrenschwanden#fancybox[224]-6
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    BLOWUP: jo jo ja schody bez zabradlí v architektuře taky znám, ale ta verze po česku je moc úzká. (minimálně ta šíře schodu vypadá blbě) Možná bych volila i jinou výšku apod.
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    HVJ3R: tak soudě podle toho, co se tu občas vidí z fotek z inzerce, tak lidé jsou schopni všeho...
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    HVJ3R: ale jo.. osobne jich par takovejch znam, jednou jsem tu jedno postoval z domu kolegy architekta. Kdyz to postavil, mel tri maly deti, jedno jeste lezlo po ctyrech, vsechny to prezily :-)

U starejch domu je zabradli tak jako tak casto spis bonus nez podminka, ted me napada ze dokonce i u myho domu u zadni galerie zadny zabradli u schodiste nemam. A zabradli u galerie mam vysoky jen asi necelejch sedesat centimetru, coz cloveku pokazdy kdyz tam vesim pradlo dava dost specialni pocit.

Ted jsem stravil par dni v jedny vesnicce u comskyho jezera, kde misto ulic jsou jenom schodiste. Nektery z nich zabradli mely, ale vetsina ne. Coz ted neni vyzva stavet schody bez zabradli, jenom konstatovani ze to az zase tak obvykly neni, i kdyz se to v dobe varovnych nalepek ze se nemaj susit zvirata v mikrovlnce nezda.

HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    Kolaudace nekolaudace, tohle prece nikdo soudnej provozovat nebude. I kdyz uznavam, hezky a ciste to vypada.
    GECKO
    GECKO --- ---
    LUSINDA:
    VSICHNIMAME: Přesně... minimálně na kolaudaci tam něco bude muset dát...
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    LUSINDA: obávám se, že tohle mu nikdo nezkolauduje. Jestli tedy novostavba.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    MAWERICK: nebude. Pan to má nafocené na FB. Prý dá jen madlo na zeď.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    LUSINDA: To vypadá jako fotka WiP... Možná tam ještě zábradlí nějaký bude:)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Levitující schody znám....ale tahle verze po Česku dává větě ""uklouzl jsem na schodech"" nový rozměr.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam