• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Za mě je peklo umístění televize. Totálně WTF umístění, výška. Řekli si, že jsou cool a uvědomělá rodina, takže TV nebude středobodem jejich světa a budou večer čučet do plamenů (lihového?) krbu, ale úplně se jí vzdát nechtěli? TV nad krbem by neměla dobrý feng-šuej? Nebylo možné to nad něj namontovat?

Ty knížky jsou nějaké fejky pro staging, ne? Nebo to jsou kompletní Jiráskové apod. v lidské kůži?

SARGO
    SARGO --- ---
    ENKATT: Jako hotel by se mi to náhodou líbilo moc, protože je to takový opak toho, jak to máme doma. A přijde mi to lepší, než interiér čistě bílý, alespoň nerve oči. Ale teda... je to vskutku destilovaná nuda, až obdivuhodně. Docela by mě zajímalo, jak působí naživo, jestli to alespoň zachraňuje struktura materiálů.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    ENKATT: ta fotka obyvaku vypada jako vizualizaci 😬 ta smutna knihovna...i kdyby tam horel ohen v kamnech, nemela bych duvod se tam zdrzovat...myslela jsem ze prehanis, ale jsem z toho ted cela smutna a vrtaji mi hlavou "zavesy na miru"
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    Peklo může vypadat různě. Pro mě je peklo tohle. Nuda a šeď ve své nejčistější formě, už u prohlížení fotek jsem se začala pomalu propadat do všezahalující mlhy prázdnoty. I hotelové pokoje mívají více osobnosti a nemocnice více barev. Dva gauče a ani jeden neláká k tulení pod dekou.
    Objektivně tam není asi nic špatně, přesto.... Jediný světlý bod je televize nad vanou :-D

Majitelé si nechali doma vytvořit nadčasové pohodlí na klíč. Během realizace byli v zahraničí - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/bydleni-majitele-si-nechali-doma-vytvorit-nadcasove-pohodli-na-klic-behem-realizace-byli-v-zahranici-40539228
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    vidím, že jste ve svém volnu studovali atributy svatých
    KEB
    KEB --- ---
    NELLAS: a pátku...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PRAASHEK: ... a knírek.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: jestli na tu židli přidají podprsenku, tak se neznám
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    PETER_PAN: takový standard, asi nic extra, ale co já o tom vim. přijdu a paní hned na mě křehká voňavá kachna? a já jen kývnu, že jo. většinu jídel jsem neměla
    PRAASHEK: dokonce to není z plastu. ale mohlo by. z vixvajlantu se to ušít dá
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: až teď nepodruhé jsem zaznamenal ty sexy mini-skirts na židlích. Kdyby to někdo taky propásl, tak jenom ukazuju prstem.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: Moje oblibena restaurace. Chodim tam docela casto a front-end proste clovek musi prijmout. Pani je mila a varit tam umi.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    MOUNTBATTEN: to je ale hodně zbytků...
    CUKI
    CUKI --- ---
    PRAASHEK: Jako za mě poměrně uvěřitelný retro na nějakej film. Vyměnit pár novějších serepetiček, tak se to dá poměrně dobře monetizovat. Je to čistý a nezničený.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    DOBYTEK: kdyby ty kachle neměly ten motiv, jakoby byly stěny oblečené v pyžamu, tak by to úplně supr
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    DOBYTEK: vidim ale barevnou keramiku? Ta je dnes cenena!
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: nejsou vedle kancelářské potřeby (vyhlášená prodejna)? Že by to jako byly zbytky neprodaných samolepek :-)
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    zde je vše samolepící :))
    čínská restaurace, kam si chodím pro jídlo, Sokolovská blízko Polikliniky Vysočany
    znáte takové ty samolepící tapety, co mají třeba v OBI? https://www.obi.cz/dekoracni-predmety-a-bytove-doplnky/samolepici-tapety-a-folie/c/1159
    v tomto lokále jsou všude. stoly potažené "dřevem". stěny z několika druhů "mramoru" a na stropě koupelna
    nalepené kvalitně, jak by to lepil předškolák
    já si jídlo beru sebou. ne proto, že nemám sebou Savo do vočí, ale i ty zvuky jsou strašlivé. dycky tam hraje nějaká příšerná asijská hudba a do toho pani má mobil nahlas s neméně nepříjemnými zvuky

DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    SARGO: to je totiz to, kvalita provedeni neni vubec spatna a rozhodne nelze zaprit smysl pro detail :)
    SARGO
    SARGO --- ---
    DOBYTEK: Hu, hustý! Ale zase je fakt, že tenhle byt bych se nebála koupit :-D
    MAGUMI
    MAGUMI --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam