ROBOOTEK: jinak ohledne diskomfortu: uz jsem to tady na nyxu parkrat vypravel, ale jedna moje kamaradka architektka si asi pred triceti lety renovovala prizemi svyho domu. Krome takovejch veci jako treba prubezny podlahy z lityho asfaltu uplne vsude (to bylo tehdy modni) si udelala koupelnu ktera sice mela dvere (to byly jediny dvere krome vstupnich) ale od kuchyne vedle ni byla oddelena pouze kuchynskou linkou. Ta nesla az ke stropu, takze kdo sedel zrovna na zachodove mise, ten mohl dal vest konverzaci s pani domu ktera mu pripravovala veceri. Tehdy jsem si tuhle situaci sam parkrat vyzkousel a nemel jsem pocit, ze bych ji chtel nekdy nekde napodobit.
Ona teda byla i jinak spis radikalni, jeji designy byly nekompromisni po vsech strankach.
Dnes je navic situace s jednema dverma (a uzavrenym prostorem, samozrejme) davno vyresena, kazda koupelna ma podtlakovy vetrani, navic treba ja pouzivam zachodovy misy ktery maji vlastni odsavani pres uhlikovej filtr takze ani kdyz nekdo prijde do toho prostoru tesne po tobe tam proste nic neuciti.