• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MEANKITTY11: a nejenže prostorové přednosti, ale z nadávky je to náhle výzva "jdi si odpočinout, zasloužíš si trochu klidu!" :-)
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    FRENNET: zato příkaz "jdi do prdele" nabývá prostorové přesnosti!
    KEB
    KEB --- ---
    FRENNET: když je postavíš na opěradlo tak můžeš sedět na klíně
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    FRENNET: mě jako peklo přijde k těm kreslum kombinace s tím kobercet. Nevkusný až běda.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    BLOWUP: Tak v Japonsku (nebo i Holandsku) je v lehce experimentálních dispozicích často záchod/koupelna přímo v ložnici atd.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    HAR4NT: dekuji kolego. No moje fascinace skoncila, kdyz jsem uvidela, ze bych mela sedet v prdeli.

FRENNET
    FRENNET --- ---
    Vim, ze to neni peklo, ale zije to tady. Nevite co jsou to za kresla?

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    SPIKE411: :-)

Ona to neni povinnost to tak stavet, proste nikdo to jinak nechce. Ale kazdej architekt ti to samozrejme navrhne jak budes chtit ty sam, viz ta symetricka koupelna.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    BLOWUP: Já vím. Hrůza je to no.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    SPIKE411: jinak teda, kuchyn, jidelni stul a obyvak v jednom prostoru je taky standard, uz to nedela jinak vubec nikdo.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    SPIKE411: Ja tu fotku nemam po ruce, ale asi pred dvaceti lety nase kancelar renovovala krasnej tripatrovej byt ve stredovekym dome v Bernu v Junkerngasse - to je ta rada domu, ze ktery vidis pres reku a mesto na Eiger, Mönch a Jungfrau. Ten byt patril velice bohatymu bezdetnymu paru, a delali jsme jim (mimo jine) na jejich prani koupelnu velkou asi dvacet metru, ktera byla zrcadlove symetricka. Vsechno bylo dvakrat. Dve vany, dve obrovsky proskleny sprchy, velkej kamennej pult se dvema umyvadlama a dve WC misy vedle sebe - prej maji radi s manzelkou rano spolecne takhle cist noviny a o prectenem diskutovat.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    BLOWUP: Koukám, že někdo tu myšlenku dotáhl o krok dál…
    [SPIKE411 @ Na co právě myslíte?]
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ROBOOTEK: jinak ohledne diskomfortu: uz jsem to tady na nyxu parkrat vypravel, ale jedna moje kamaradka architektka si asi pred triceti lety renovovala prizemi svyho domu. Krome takovejch veci jako treba prubezny podlahy z lityho asfaltu uplne vsude (to bylo tehdy modni) si udelala koupelnu ktera sice mela dvere (to byly jediny dvere krome vstupnich) ale od kuchyne vedle ni byla oddelena pouze kuchynskou linkou. Ta nesla az ke stropu, takze kdo sedel zrovna na zachodove mise, ten mohl dal vest konverzaci s pani domu ktera mu pripravovala veceri. Tehdy jsem si tuhle situaci sam parkrat vyzkousel a nemel jsem pocit, ze bych ji chtel nekdy nekde napodobit.

Ona teda byla i jinak spis radikalni, jeji designy byly nekompromisni po vsech strankach.

Dnes je navic situace s jednema dverma (a uzavrenym prostorem, samozrejme) davno vyresena, kazda koupelna ma podtlakovy vetrani, navic treba ja pouzivam zachodovy misy ktery maji vlastni odsavani pres uhlikovej filtr takze ani kdyz nekdo prijde do toho prostoru tesne po tobe tam proste nic neuciti.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ROBOOTEK: to co jsem posilal je standard, naopak kdybych se rozhodl najit nove postavenou dispozici kde mezi obyvakem a wc jsou dvoje dvere tak ji proste nenajdu. Neexistuje. Mozna v domech z prelomu devatenactyho a dvacatyho stoleti kde se do jednotlivych mistnosti slo z nejaky vstupni haly, to se ale uz asi 80 let nestavi.
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    BLOWUP: wc muze byt pristupne z chodby navazujici na obyt prostor, coz se prave casto da okecat viz ty dispozice co jsi posilal, kde je vpodstate otevrena chodba soucssti kuchyne. Taky by se to wc dalo nskreslit v kouplne jeste za jednema dverma a pro urad ok.

Kazdopadne ano vyhlaska zminuje bakterie ale to bem v tralu cert viz to co pises s tou laboratori. Kazdopadne muzou nastat situace kdy to muze byt dost diskomforni treba pro pripadne navstevy.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    PETRUSCHKA: prave ze ne. Klickbait...
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    ETERNITY: ten kostel je součástí koupě?
    CUKI
    CUKI --- ---
    ETERNITY: Tak zas kdyby ty koberce byly pravý a ne žádná liberecká kopie, tak polovinu ceny tvoří jen to :-D
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    ETERNITY: to působí, jako by tam bylo nějaké muslimské centrum
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    ETERNITY: moc pěkné je i okolí domu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam