• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    JASMINOVA: je to tak. myslela jsem, že to byla využitá mezera mezi dvojema řadovkama, ale ne, celou dobu je to součást řadové zástavby, která se jen nestala domem spolu s ostatními.

JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    Okna do proluky nesmí být překážkou výstavby. Nemají tam co dělat btw.
    CUKI
    CUKI --- ---
    JUTA: To by mě taky zajímalo. Buď tam mají ty okna na černo a on to může zastavět jako všichni ostatní a nebo má někdo hodně vlhké sny :-D

V každém případě sousedi budou jistě rádi :-)
    JUTA
    JUTA --- ---
    JASMINOVA: a co ty okna co tam maji ty sousedni baraky? To jim prece nemuze se jen tak zastavět ne?
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    LORD_DE_SEIS: já tam vidim potenciál, ale teda ta makléřština je mazec...
    CUKI
    CUKI --- ---
    LORD_DE_SEIS: nekdo dobre vyuzil proluku mezi radovkami :) kdyby tam byl koberec tak bych to videl na Turka. Ale jak je to krasne proslunene :-)
    KATIA
    KATIA --- ---
    LORD_DE_SEIS: ale regál v ceně!
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Prodej rodinného domu....ted je teda využíván jako garáž, ale kldině si to můžete předělat na rodinný dům

Prodej rodinného domu 105 m², pozemek 442 m², Chlumec • Sreality.cz
    https://www.sreality.cz/detail/prodej/dum/rodinny/chlumec-chlumec-/3213255500
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    CUKI:
    cuck chair - Wiktionary, the free dictionary
    https://en.wiktionary.org/wiki/cuck_chair
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    KURE: viděl jsi někdy historickou vilu s kuchyňským koutem, velmi esteticky odděleným zdí se dveřmi šedesát,. digestoří jak nad krbem a lustrem? Vždyť je to snůška absurdit a pěkné tam není nic vyjma podlahy a snad toho kvazi secesního prosklení nad stolkem u zdi (u zdi v tak velké místnosti? Proč?), které tam ovšem žádným způsobem esteticky taky nesedí... Sorry. Je to hrůza.
    KURE
    KURE --- ---
    ENKATT: pokud to je jedinná kuchyně, tak to je samozřejmě pruser, a bohuzel nevime jestli to tak je nebo ne.
    Nejsou nafoceny žádný technický prostory ani půdorys, takže mi nepřijde nemožný, že "černá" kuchyně jen neni na fotkach.

Co je s ložnicí, moc velka? Nebo ti vadí, že tam je místo na sezení a malej stolek? fakt tomu nerozumim.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    KURE: milovník betonu a minimalismu rozhodně nejsem, ale krom kuchyně, ve které se zřejmě nevaří a ani moc vařit nedá, je tam milion dalších věcí. přijde ti třeba ta ložnice jako fajn místo k spánku?
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    KURE: je rozdíl klasicistní stavba z dané doby a reprodukce historie dnes. Je to nevkusné. A nejspíš i trochu nefunkční. Ten větrák na zídce oddělující kuchyňský kout (wtf v 500m vile) naznačuje, že digestoř asi neudělá to, co má.
    KURE
    KURE --- ---
    ja to peklo nevidim.
    je to 500m vila, takže mi přjde logický že to neni vevnitř šedivej beton a hladky šedivý vybaveni, popřípadě nějaký křivý kreace určený k sebeprezentaci architekta jako odvážného umělce.
    To že to má ozdobný prvky to nedělá peklem, protože pak by musely bejt peklo všechny klasicistní stavby v evropě.

ENKATT: jako posunout křeslo tak, aby ti přišlo logický, at už to znamená cokoli, mi nepřijde jako důvod k tomu to označit peklem.
    Ruskej styl? kde? To že to neni zařízený z ikey nedělá z interieru ruskej styl.

CUKI: imho na pravej russáckej styl je tam zlata překvapivě málo. Nevidim růžovej nebo černej mramor, sochy, nic takovýho.
    SAYUZ
    SAYUZ --- ---
    SPIKE411: Planner5D, lezpu z toho i pekny rendery.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    SPIKE411: floorplanner má 3D funkci, ale dlouho jsem ho nepoužívala
    GECKO
    GECKO --- ---
    ENKATT:
    KEB: Rusák..bydliště v Moskvě. Ten sousední rozestavěný barák mají ukrajinci... jinak jsme to čekal vevnitř pekelnější. Jestli to má cenu 85 mega teda nevím ale co nechápu je ten miniaturní pozemek... Jako fakt takovouhle haciendu takhle narvanou na 1700 m2? Kdyby k tomu byly i ty dva vedlejší nezastavěný pozemky a ten s tím barákem vedle, tak by to dávalo asi větší smysl.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    SPIKE411: na bezne domaci planovani pouzivam sweet home 3d, jen na Windows je mam pocit castecne placeny
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Co je teď použitelné na nějaké "rychlé prototypování" změn dispozic / zařízení interiéru ve 3D?
    SketchUp? Něco jednoduššího?
    KEB
    KEB --- ---
    ENKATT: takhle bych si představoval, že bydlí nějaký movitý kolotočář, a nemyslím zrovna chlada, vůbec ne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam