• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    MAR_TINA: kdyby si tam dali mezi okna tv s projekcí krajiny, tak by si třeba zvykli :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MEJLA77: a telefonem řízená světla, aby si člověk mohl udělat západ slunce od souseda.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    LORD_DE_SEIS: ještě by si tam mohli udělat okna naproti sobě :D
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    LORD_DE_SEIS: to je druhá věc - sousedé tě budou milovat od prvního dne :)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    JASMINOVA: ty okna tam opravdu nemají co dělat - ale dokážu si představit ty dobré sousedské vztahy hned jak jim je zastavíš :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    JASMINOVA: je to tak. myslela jsem, že to byla využitá mezera mezi dvojema řadovkama, ale ne, celou dobu je to součást řadové zástavby, která se jen nestala domem spolu s ostatními.

JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    Okna do proluky nesmí být překážkou výstavby. Nemají tam co dělat btw.
    CUKI
    CUKI --- ---
    JUTA: To by mě taky zajímalo. Buď tam mají ty okna na černo a on to může zastavět jako všichni ostatní a nebo má někdo hodně vlhké sny :-D

V každém případě sousedi budou jistě rádi :-)
    JUTA
    JUTA --- ---
    JASMINOVA: a co ty okna co tam maji ty sousedni baraky? To jim prece nemuze se jen tak zastavět ne?
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    LORD_DE_SEIS: já tam vidim potenciál, ale teda ta makléřština je mazec...
    CUKI
    CUKI --- ---
    LORD_DE_SEIS: nekdo dobre vyuzil proluku mezi radovkami :) kdyby tam byl koberec tak bych to videl na Turka. Ale jak je to krasne proslunene :-)
    KATIA
    KATIA --- ---
    LORD_DE_SEIS: ale regál v ceně!
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Prodej rodinného domu....ted je teda využíván jako garáž, ale kldině si to můžete předělat na rodinný dům

Prodej rodinného domu 105 m², pozemek 442 m², Chlumec • Sreality.cz
    https://www.sreality.cz/detail/prodej/dum/rodinny/chlumec-chlumec-/3213255500
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    CUKI:
    cuck chair - Wiktionary, the free dictionary
    https://en.wiktionary.org/wiki/cuck_chair
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    KURE: viděl jsi někdy historickou vilu s kuchyňským koutem, velmi esteticky odděleným zdí se dveřmi šedesát,. digestoří jak nad krbem a lustrem? Vždyť je to snůška absurdit a pěkné tam není nic vyjma podlahy a snad toho kvazi secesního prosklení nad stolkem u zdi (u zdi v tak velké místnosti? Proč?), které tam ovšem žádným způsobem esteticky taky nesedí... Sorry. Je to hrůza.
    KURE
    KURE --- ---
    ENKATT: pokud to je jedinná kuchyně, tak to je samozřejmě pruser, a bohuzel nevime jestli to tak je nebo ne.
    Nejsou nafoceny žádný technický prostory ani půdorys, takže mi nepřijde nemožný, že "černá" kuchyně jen neni na fotkach.

Co je s ložnicí, moc velka? Nebo ti vadí, že tam je místo na sezení a malej stolek? fakt tomu nerozumim.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    KURE: milovník betonu a minimalismu rozhodně nejsem, ale krom kuchyně, ve které se zřejmě nevaří a ani moc vařit nedá, je tam milion dalších věcí. přijde ti třeba ta ložnice jako fajn místo k spánku?
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    KURE: je rozdíl klasicistní stavba z dané doby a reprodukce historie dnes. Je to nevkusné. A nejspíš i trochu nefunkční. Ten větrák na zídce oddělující kuchyňský kout (wtf v 500m vile) naznačuje, že digestoř asi neudělá to, co má.
    KURE
    KURE --- ---
    ja to peklo nevidim.
    je to 500m vila, takže mi přjde logický že to neni vevnitř šedivej beton a hladky šedivý vybaveni, popřípadě nějaký křivý kreace určený k sebeprezentaci architekta jako odvážného umělce.
    To že to má ozdobný prvky to nedělá peklem, protože pak by musely bejt peklo všechny klasicistní stavby v evropě.

ENKATT: jako posunout křeslo tak, aby ti přišlo logický, at už to znamená cokoli, mi nepřijde jako důvod k tomu to označit peklem.
    Ruskej styl? kde? To že to neni zařízený z ikey nedělá z interieru ruskej styl.

CUKI: imho na pravej russáckej styl je tam zlata překvapivě málo. Nevidim růžovej nebo černej mramor, sochy, nic takovýho.
    SAYUZ
    SAYUZ --- ---
    SPIKE411: Planner5D, lezpu z toho i pekny rendery.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    SPIKE411: floorplanner má 3D funkci, ale dlouho jsem ho nepoužívala
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam