Důrazné varování před
CZ interiéry s.r.o. https://www.czinteriery.eu/cz/. Celkově je celá firma marná, ale jmenovitě Jaromír Novák je naprostý tragéd, má to být projekťák, ale vystupuje i jako truhlář a podlahář, přičemž ani jednomu zjevně nerozumí. Nicméně majitel firmy se za něj plně staví a sám se neangažuje, že ho to nezajímá. Jsem v tom jen za 30k, ale jednání s nimi mě stálo pár let života. Naprosto nekompetentní, obchodně, ale hlavně odborností. Mělo mě varovat, co mi ukázali na dílně a v showroomu, protože to vypadalo hrozně esteticky i provedením, ale postavil se za ně náš architekt, který jinak měl doporučení velmi dobrá a spolehlivá.
Mělo jít o zakázka na truhlařinu v celém bytě za cca 1.5 míče, po půl roce nemám ani soklové lišty... Na meily neodpovídají, pokud tak zjevně z cesty, telefonická komunikace obdobně, tři měsíce nekomunikovali vůbec (první jednání proběhlo loni, osobní schůzka s potvrzení zakázky v březnu 2022), tisíce návštěv, konzultací a požadavků na stavbu a nakonec mi Novák dnes řekl, že si nepamatuje, že u mě kdy byl. Dohodnuté schůzky ruší hodinu předem nebo prostě nedorazí (jako dnes, kdy měli dorazit v 8, celý byt vyklizený, a prostě nepřišli, že se ta schůzka zrušila, jen mi to nějak neřekli). Dneškem to martyrium snad končí, protože mi došla trpělivost. Lišty z nich snad dostanu alespoň jako polotovary, a můžu si je lepit sama, pokud ne, tak mě ještě čeká soud o tu zálohu. Zbytek zakázky ticho po pěšině.
Na celé rekonstrukci se truhlařina ukázala jako největší oříšek, ale tahle parta je naprosto marná.