• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRAKKABÍLÝ ŠVÝCARSKÝ OVČÁK - aneb lední medvědi sem!
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    Tak fajn, předbežně to vypadá, že bych mohla. Píšu si teda 17.3. do diáře. :)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    mezitim doufam ze se jeste nekdo prihlasi :-)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    ok, hodim sem reminder cca tyden pred
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    DRAKKA: píšu :) ale je potřeba kopat systematicky už pár dní před tím, ať si na tu dobu třeba nedomluvím trénink nebo tak :D
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    ja to tu pripomenu :-) zapis si to zatim do diare :-)))
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    DRAKKA: ah, tak on je ten seminář už příští víkend :DD tak v tom případě by to 17 mělo jít, jen je potřeba aby do mě někdo předtím kopnul :)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    vyzkoumej, bylo by prima kdyby nas bylo vic...a kdyby se jeste pridala Srubka tak mate i bilou steneci dvojku na blbnuti :-))
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    DRAKKA: hmm, tušila jsem.. jdu zkoumat kdy že to v tom březnu je :)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    DRAKKA: co to je za den? :) Tuším že někdy v tom termínu máme je nějakej seminář na kterým jsem chtěla být, ale jestli ne, tak se přidáme :)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    17.3. Venceni ve Stromovce - zatim jdu urcite ja s Freyou a id Shaika s Chari (to je ta mala krizenka viz obrazek dole v auditku).
    Cas: od cca 14/15h dokud se nam bude chtit :-)
    Kdo se jeste prida?
    NOITA
    NOITA --- ---
    Máme 3 myšičky
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    stromovka podruhe, tentokrat i s bso Lokim

DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    pro vsechny agilitacke belousky a jejich priznivce letos probehne uz 5.rocnik Specialu BSO v agility!!! My jezdim do Sezemic pravidelne a vzdycky je to tam moc prima - vyborna organizace, prima lidi, skvele a levne obcerstveni :-) Takze nevahejte.

Vice info zde http://agility.tym.cz/view.php?cisloclanku=2012020601

DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SRUBKA: no prima. ja to mam teda do stromovky aktualne asi hodinu, takze to neni uplne na nejake moc caste venceni, ale urcite se na nekdy domluvime :-)
    BUDDHA
    BUDDHA --- ---
    Uzasny Arnostek, hafan zdejsiho ID MONCHICHI
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    DRAKKA: Chodíte do Stromovky jo? Super, to mám kousek, jsem z Holešovic. Ráda se k vám někdy s prckem přidám, ať si pěkně zvyká na další psiska. Bohužel ale musim kvůli očkování ještě 2 týdny počkat... Pak rádi zajdem.
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    mmch nesel by nekdo pristi vikend?
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    z dnesniho venceni ve stromovce s Chari od ID Shaika :-)

DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    zajimavy clanek o mytech ohledne vysokoproteinovych diet u psu http://www.orijen.ca/orijen/Myths_of_High_Protein.pdf
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam