• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRAKKABÍLÝ ŠVÝCARSKÝ OVČÁK - aneb lední medvědi sem!
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    stromovka podruhe, tentokrat i s bso Lokim

DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    pro vsechny agilitacke belousky a jejich priznivce letos probehne uz 5.rocnik Specialu BSO v agility!!! My jezdim do Sezemic pravidelne a vzdycky je to tam moc prima - vyborna organizace, prima lidi, skvele a levne obcerstveni :-) Takze nevahejte.

Vice info zde http://agility.tym.cz/view.php?cisloclanku=2012020601

DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SRUBKA: no prima. ja to mam teda do stromovky aktualne asi hodinu, takze to neni uplne na nejake moc caste venceni, ale urcite se na nekdy domluvime :-)
    BUDDHA
    BUDDHA --- ---
    Uzasny Arnostek, hafan zdejsiho ID MONCHICHI
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    DRAKKA: Chodíte do Stromovky jo? Super, to mám kousek, jsem z Holešovic. Ráda se k vám někdy s prckem přidám, ať si pěkně zvyká na další psiska. Bohužel ale musim kvůli očkování ještě 2 týdny počkat... Pak rádi zajdem.
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    mmch nesel by nekdo pristi vikend?
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    z dnesniho venceni ve stromovce s Chari od ID Shaika :-)

DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    zajimavy clanek o mytech ohledne vysokoproteinovych diet u psu http://www.orijen.ca/orijen/Myths_of_High_Protein.pdf
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    a jeste tohle, aneb jaky herni styl maji vasi belaskove?

Herní styly aneb jak se domluví šachista s fotbalistou | I pes je člověk!
    http://blog.koira.cz/vycvik-psu/herni-styly-aneb-jak-se-domluvi-sachista-s-fotbalistou
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    Jinak krasny clanek o psi socializaci, hodim ho i sem

http://blog.koira.cz/vycvik-psu/moudrost-samuraju#more-124
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    CYRILA: info nahodim na nastenku vecer...

jinak k tem povaham...je to bohuzel pravda a myslim ze stene bso je dneska tak trochu sazka do loterie. bohuzel, exterierove kvality pri bonitaci vetsinou vitezi nad temi povahovymi :-(
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: to se ti vubec nedivim :-(((
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: několik týdnů u našich
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    CYRILA: já už přestěhovaná byla, jen jsem tam teď byla několik týdnů protože jsem to měla blíž do současný krátkodobý práce.
    Musím říct, že jsem měla v tu chvíli absolutně zatměno. Já měřím 170 cm a mám nějakých 70 kg, otec má dva metry... držela jsem v tu chvíli v ruce těžký skleněný džbán. a kdyby mě mamka nedržela, tak jsem o něj ten džbán rozbila.. moje zvířata jsou moje děti a ubližovat jim nikdo nebude.
    CYRILA
    CYRILA --- ---
    ...vzteky nakopnout dvouměsíční štěně?...nedívím se, že se stěhuješ...
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    DRAKKA: hele, vydrž. Otec dnes omylem na psa šlápl jak se motal v kuchyni. A protože otec je debil a rovna měl nějakou kurevskou náladu, tak ho vzteky nakopl. Právě jsem tedy sbalila všechny psí věci a vrátila se zpátky k sobě do podnájmu.. pes je v pohodě, ale já teď musím řešit milion věcí, protože s tím že když bude problém a budu potřebovat odjet tak můžu nechat psa doma jek onec. Mám by se sice postarala, ale já ho tam už nechávat nechci. Bojím se.
    CYRILA
    CYRILA --- ---
    jinak by mě zajímaly Vaše zkušenosti s povahou bšo. naše Wiky je hodně akční, nadšená ze všeho a ze všech, prostě neutahatelnej superveselej pes. Co jsem ale různě slyšela, jak u veterinářky tak na cvičáku, že prý spousta jich je hrozně bázlivých a přehnaně submisivních, čemuž při pohledu na tu naši jen těžko uvěřit :)
    CYRILA
    CYRILA --- ---
    taky se přidáváme. naše běloba je oficiálně mámy, ale v podstatě je rodinná. doufám, že letos k ní přibude i fenka čsv. to budeme mít teprv veselo :)
    Bina od Sněhobílé krásky (Wiki)
    fenka DS, narozena 25.2.2009
    Brno

DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    tak fotky jsou na nastence :-) Sirril, porad cekam na foto od tebe :-)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SRUBKA: v agility jsou 3 velikostni kategorie (podle kohoutkove vysky psa) SA, MA a LA (BSO je vzdycky L :-) ) a 3 vykonnostni kategorie - 1 (zacatecnici), 2 (pokrocili) a 3 (elita). Takze my jsme v LA2.

SIRRIL_NEMESIS: tyjo, tak to je dobre drama... Mne se cevecka taky hrozne libi, ale bohuzel vim, ze to povahove neni pes pro me. bso, i pres svoje mnohe mouchy, je proste mnohem lepsi volba. Je to mnohem univerzalnejsi pes. I kdyz kratkosrsta kolie ma taky neco do sebe :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam