• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRAKKABÍLÝ ŠVÝCARSKÝ OVČÁK - aneb lední medvědi sem!
    Klub pro rodiče a přátele všech bílých ovčáků na Nyxu. Přijďte se pochlubit, sdílet informace a zkušenosti. Fotky vítány, můžem kdyžtak domluvit i nějaký sraz :-)
    rozbalit záhlaví
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: opraveno
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    Hele teď koukám že to mám na nástěnce blbě, jsme narozený 29 :) dík :D
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    SRUBKA: nám se to děsně dlouho různě střídalo a teď už stojí obě konečně :)
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: To je bobek. :)
    Zavidíme vám ty postavený uši, náš Popleta má pořád vztyčený jen to jedno. :D
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---

DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: ted me napada ze jsem s freyou vlastne na koni jednou byla, kdyz byla jeste taky asi 3 mesicni stene a po pulhodinove krokove vyjizdce presne...chvili si zdrimla a pak uz by zas litala :-)
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    DRAKKA: tak to prcek se nás drží a kdyby náhodou tak mám v záloze jeho maminu, která perfektně poslouchá, tak že si ji budu půjčovat s sebou a doufat že se jí bude držet :) Jinak on na koně nereaguje nijak, je zvyklej odmalička. Vlastně od narození je zvyklej na ten pach a koně viděl už někdy po druhým měsíci.

My byly jen necelejch 45 minut v kroku, nechci to přehnat kvůli kloubům. A já se taky těšila že padne za vlast.. v mhd si trochu odpočinul a když jsme přišli domů (a já padla za vlast do postele- přeci jen je na mě ta nejezdící zimní pauza znát) tak mi skočil na hlavu s balonkem v hubě, že jdem teda jako aportovat.
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: ja jsem byla na koni se psem jen parkrat...ne teda s Freyou ale s Tori (ta bila neni, je to xNO) a bohuzel, jakmile jsme zajeli do lesa tak litala za zveri :-( no a kdyz jsme nacvalali tak zas mela tendenci stekat na kone :-( tak jsem to nakonec vzdala a s Freyou uz ani nezkousela...

Zas je fakt, ze kdykoliv jsme se takhle vratili z projizdky tak Tori padla za vlast a spala a spala...
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    První společná procházka bez zranění jakéhokoliv čtyřnožce :) Oba si to užívali a chovali se slušně - Spring po prckovi nešel a dokonce jednou zpanikařil když ho neviděl a lekl se že je pod ním a Valík se nás pěkně držel celou cestu, nechal se odvolat od psa i od koní, fakt super :)

SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    KUURA: bojím, ale ne proto, že by nebyl kůň zvyklej, ale proto, že po psech vyloženě jde. Resp. jakmile jdeme třeba spolu všichni na procházku, tak si dává pozor, aby na Valiho nešláp. Ale jakmile Spring stojí třeba v uličce ve stáji a malej se mu motá pod břichem, tak si třeba dupne nohou nebo se po něm jakoby ožene nohou. Už mi jednou nakopl jinýho psa (Valiho mámu) a to dostal takovou sodu že už si teď nedovolí přímo zamířit a pálit, ale vyhrožuje pořád. Nicméně ono je vidět že na prcka vysloveně žárlí, takže se snažím když jsme tam všichni tři ukazovat že Spring je prostě nejlepší a nejúžasnější a ono to pak celkem jde. Prcek už si taky začíná dávat bacha, aby se nepletl (je u koní celkem často), takže se pořád nevzdávám představy, že budem spolu chodit na vyjížďky :)
    KUURA
    KUURA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: Nebojíš se, že ti ho koník zašlápne? Můj na ně není zvyklej, tak by k němu nejradši běžel, očuchal a tak podobně:)
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    My jsme zatím byli jenom ve zmrzlý řece po ťapky.. ale těším se až ho vezmu do vody a co bude říkat :))

Hmm.. a neodpustím si.. moje oblíbená plavací a je tahle :D

KUURA
    KUURA --- ---
    DRAKKA: Díky:) Já jsem hrozně ráda, že plave a že se vody nebojí nebo neštítí, je to sranda, akorát se na mě loni snažil vylézt ve vodě, což jsem odnesla množstvím škrábanců po těle:D
    Taky plavete? No tak to je super:) my máme právě kousek odsud velkej rybník, kam chodíme plavat oba... mám jinak už jenom videa, když je starší...a stejně si říkám, že těch fotek jako štěněte mám hrozně málo
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    ja mam svou oblibenou plavaci tady

DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    KUURA: tak to je ovsem bozi :-)
    KUURA
    KUURA --- ---
    Jo a já jsem ještě našla první plavání:)

SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    DRAKKA: dík :) jen ten Spring (kůň) kdyby na něj nežárlil :)

KUURA: nakříženej s turbomotorem :)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    KUURA: tak na jezevcika bych nemela vubec :-)) jezevcici jsou pekne tvrdohlave potvory a navic vztekli :-)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: mas obe na nastence, slusi vam to :-)
    KUURA
    KUURA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: Maličkej medvídek:)
    KUURA
    KUURA --- ---
    DRAKKA: Jo jo, je to s nima složitější, na druhou stranu v porovnání s tím jezevčuldou je poslušnej jak hodinky:D jezevčík je sice menšího vzrůstu, ale je to velkej pán...má svojí hlavu. Tohle je spíš trochu trouba:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam