• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRAKKABÍLÝ ŠVÝCARSKÝ OVČÁK - aneb lední medvědi sem!
    Klub pro rodiče a přátele všech bílých ovčáků na Nyxu. Přijďte se pochlubit, sdílet informace a zkušenosti. Fotky vítány, můžem kdyžtak domluvit i nějaký sraz :-)
    rozbalit záhlaví
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    SRUBKA: Jsem si to pořádně prohlídla - obal odpovídá originálu, u názvu nechybí označení ochranné známky R v kroužku, na tom samotnym furminátoru je vyražené logo a právě jsem z našeho Mamlase (který sice není bělouš, ale huňatej je dost) vyčesala takovejch chlupů, že jsem jimi naplnila skoro půlku igelitový tašky.
    Takže doporučuju. Jak Furminator, tak obchod. I s dopravou je to za 300,-.
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    DRAKKA: Tak mi to teď přivezli, bezproblémové rychlé dodání přes PPL. Objednávala jsme to v neděli. Teď ještě otestuju, jestli to neni nějakej fake, bylo to totiž fakt levný - na furminátor. Ale obal vypadá normálně, originálně.
    Btw vtipná storka k tomu - já jak furt něco objednávám na netu, tak už jsem zblblá, co jsem zaplatila dopředu, nebo co budu platit na dobírku při převzetí atd. Týpek z PPL po mě žádný peníze nechtěl... Ale teď koukám, že tohle jsem jim převodem ještě neplatila. :-P
    KUURA
    KUURA --- ---
    DRAKKA: Já mám taky koženej ale pak mám kovovej řetízek, tak nevim, z čeho to má šedý...:/
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SRUBKA: tyjo to je super cena za furminator, my mame zatim jen maly kocici, ale chci urcite i ten velky. poreferuj pak prosim jestli je ten eshop vpohode, eventualne za jak dlouho doruci a tak...
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    furminator je super, doporucuju :-)

nam obojky nebarvi, mame kozene...
    KUURA
    KUURA --- ---
    Drátkový kartáč zakulacený střední - Baron.cz
    http://www.baron.cz/pes/dratkovy-kartac-zakulaceny-stredni-30144-k-KP000011-X000055-X001103.html

já mám něco takového:) a jako super vyčešu vždycky tašku, on by ty chlupy nejradši hned snědl...jenže na ten krk nezabírá nic...má ho jak lev, hrozně hustou srst...tak pak poreferuj o tom furminatoru a uvidim:)

jo a ještě barví vám obojky???on má blbec ten krk jakoby do šeda, myslim, že to má od obojků
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    KUURA: Tady videjko, jak to jednoho bělouše pěkně vyčesává. :) http://www.youtube.com/watch?v=Fmh89miTJUk
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    KUURA: Dost lidí mi doporučilo Furminator, jako nejlepší způsob vyčesávání linajích psů. Shodou okolností mi ho dneska přivezou z tohodle internetovýho obchodu http://www.nejlevnejsizbozi.com/products/furminator-hrablo-large/, tak pak poreferuju.
    KUURA
    KUURA --- ---
    Mám dotaz na česání, čím vyčesáváte? My máme takový drátěný kartáč, jenže na ten huňatej krk to nestačí:( a pak když se mu to zapaří, má problémy s kůží:/ co používáte vy??? Už se blíží jarní odchlupování:D
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    Samojeda už jsme taky slyšeli :) pak že jsme malamut, husky, bílej vlčák a bílej vlk :))
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    DRAKKA: jj, akitu už nám taky jeden člověk hádal.
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SRUBKA: tak to je taky originalni :-) akorat samojed nema ocas dolu ale nahoru...nas zas obcas lidi podezrivaji ze freya je jedna bila akita co bydli v rodinem domku nedaleko a dela si samostatne vylety po okoli
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    Tak mi dnes dva lidi ve Stromovce hádali, že je Popleta samojed. Já upřímně doteď nevěděla, jak samojed vypadá, ale když jsem si to vygooglila, docela se to dá pochopit. :)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: opraveno
    CYRILA
    CYRILA --- ---
    když už je to tu takové štěňátkovské, tak taky přidám. ani se mi nechce věřit, že byla někdy takhle malá :)
    tady je jí asi 9 týdnů

SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    Hele teď koukám že to mám na nástěnce blbě, jsme narozený 29 :) dík :D
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    SRUBKA: nám se to děsně dlouho různě střídalo a teď už stojí obě konečně :)
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: To je bobek. :)
    Zavidíme vám ty postavený uši, náš Popleta má pořád vztyčený jen to jedno. :D
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---

DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: ted me napada ze jsem s freyou vlastne na koni jednou byla, kdyz byla jeste taky asi 3 mesicni stene a po pulhodinove krokove vyjizdce presne...chvili si zdrimla a pak uz by zas litala :-)
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    DRAKKA: tak to prcek se nás drží a kdyby náhodou tak mám v záloze jeho maminu, která perfektně poslouchá, tak že si ji budu půjčovat s sebou a doufat že se jí bude držet :) Jinak on na koně nereaguje nijak, je zvyklej odmalička. Vlastně od narození je zvyklej na ten pach a koně viděl už někdy po druhým měsíci.

My byly jen necelejch 45 minut v kroku, nechci to přehnat kvůli kloubům. A já se taky těšila že padne za vlast.. v mhd si trochu odpočinul a když jsme přišli domů (a já padla za vlast do postele- přeci jen je na mě ta nejezdící zimní pauza znát) tak mi skočil na hlavu s balonkem v hubě, že jdem teda jako aportovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam