• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRAKKABÍLÝ ŠVÝCARSKÝ OVČÁK - aneb lední medvědi sem!
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SRUBKA: me tak napada ze pokud bude tak pekne tak ze bysme mohli eventualne prochajdu zakoncit posezenim v restauraci vozovna :-)
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    DRAKKA: Nebo doufejme, že se půjdou všichni mačkat na sousední Matějskou. :)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SRUBKA: no to doufam ze se nebudeme prodirat mezi davama :-)
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    DRAKKA: No to se dá předpokládat. Ale snad se tam ti lidi i psi nějak "rozprsknou".
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SRUBKA: jasne,, pocasi je specialne objednany. jen se bojim ze bude kvuli tomu stromovka docela narvana :-(
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    DRAKKA: Jinak koukám, že by nám mělo i parádně přát počasí. http://www.novinky.cz/domaci/261577-o-vikendu-bude-skoro-dvacet-stupnu.html
    Tak to se těším o to víc. :)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    hola, tak vsem pripominam ze tuto sobotu 17.3. mame spolecne venceni ve Stromovce :-)

Sraz je ve 14h na konecne tramvaje c.17, tzn. tam jak je vystaviste. Predpokladam, ze se podle bilych psu pozname :-) Uz se na vsechny tesim
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    SRUBKA: já mám trochu jinej na psa, ale tohle mám na koně, tak to zkusím. :) Jinak jsem koukala a na ocasu už máme taky dospělácký chlupy :D
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: Párkrát jsem mu srst jemně rozčísla takovym kartáčem, co mi zbyl po králíkovi (něco na tento způsob http://www.selko.cz/kartac-pro-kraliky--jemny~z51299.html to větší vlevo mám na mysli). Netvářil se, že by ho na tom něco bolelo.
    CYRILA
    CYRILA --- ---
    KUURA: to nepamatuju, ale mel by to byt beznej sortiment zverimexu a chovatelskych potreb, takze to asi nebude problem sehnat. ted onehda ji mama koupila uplne ukrutnej bilej obojek s cervenyma krizkama :D
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    SRUBKA: heleď a řešíš nějak takový jakoby plstnatění štěněcí srsti na kejtkách jak sedí? On si to dost kouše, ale mě se to nechce rozčesávat, páč to musí hrozně bolet..
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: Náš prcek (stejně starej, jak ten tvůj), už taky začíná měnit srst. Na ocásku má takovej asi 4 cm širokej prstenec dospěláckejch chlupů a na druhý polovině zád na páteří už se mu taky objevujou.
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    Kdy vám začli prckové přesrsťovat do dospělácké? Mám pocit, že má na čumáku a kolem očí výrazněji bílou srst, že je ta srst už ne tak plyšová a na černém oblečení se začínají objevovat bílé chlupy :))
    KUURA
    KUURA --- ---
    CYRILA: asi si nepamatujes kde jste ten bílý koupili viď?
    CYRILA
    CYRILA --- ---
    my mame obojek kozenej bilej, po jinejch barvach byla barevna, kovovy barvi jeste vic.
    k tomu furminatoru...nezda se vam, ze ty chlupy reze? ja to zkousela i na vlasech a dalo by se s tim celkem slusne prostrihavat :)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SRUBKA: super, diky moc, urcite objednam
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    SRUBKA: Jsem si to pořádně prohlídla - obal odpovídá originálu, u názvu nechybí označení ochranné známky R v kroužku, na tom samotnym furminátoru je vyražené logo a právě jsem z našeho Mamlase (který sice není bělouš, ale huňatej je dost) vyčesala takovejch chlupů, že jsem jimi naplnila skoro půlku igelitový tašky.
    Takže doporučuju. Jak Furminator, tak obchod. I s dopravou je to za 300,-.
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    DRAKKA: Tak mi to teď přivezli, bezproblémové rychlé dodání přes PPL. Objednávala jsme to v neděli. Teď ještě otestuju, jestli to neni nějakej fake, bylo to totiž fakt levný - na furminátor. Ale obal vypadá normálně, originálně.
    Btw vtipná storka k tomu - já jak furt něco objednávám na netu, tak už jsem zblblá, co jsem zaplatila dopředu, nebo co budu platit na dobírku při převzetí atd. Týpek z PPL po mě žádný peníze nechtěl... Ale teď koukám, že tohle jsem jim převodem ještě neplatila. :-P
    KUURA
    KUURA --- ---
    DRAKKA: Já mám taky koženej ale pak mám kovovej řetízek, tak nevim, z čeho to má šedý...:/
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SRUBKA: tyjo to je super cena za furminator, my mame zatim jen maly kocici, ale chci urcite i ten velky. poreferuj pak prosim jestli je ten eshop vpohode, eventualne za jak dlouho doruci a tak...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam