• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRAKKABÍLÝ ŠVÝCARSKÝ OVČÁK - aneb lední medvědi sem!
    Klub pro rodiče a přátele všech bílých ovčáků na Nyxu. Přijďte se pochlubit, sdílet informace a zkušenosti. Fotky vítány, můžem kdyžtak domluvit i nějaký sraz :-)
    rozbalit záhlaví
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: jo, myslim ze mas do rana vystarano minimalne :-)
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    DRAKKA: Já se těším na klidný večer :D Vali ani čůrat jít nechtěl :D
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: je to tam samej zahulakanej bilej pes :-)) ale jsou fakt k sezrani ti vasi mrnousove :-)
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    DRAKKA: nemůžu se dočkat :D
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: uz je soukam na rajce, tak vydrz chvili, hned to bude :-)

jinak freya je taky viditelne utahana, tak to byla vsestranne uspesna prochazka :-)
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    Lidi, pes padnul a já taky. Hrozně se těším na fotky :)
    SHAIKA
    SHAIKA --- ---
    Pro jistotu, kdyby dneska někdo nestíhal dorazit včas na to venčení ve Stromovce, a pak nás pořeboval najít - číslo na mě je 776 733 282. (Jsem majitelka toho hnědého voříška, který je na fotkách z prvního venčení, co sem dávala Drakka. :-)
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    Kupodivu na to myslím! I mi odpadly starosti jak to skloubit s ježděním, páč si ten můj druhej truhel urval podkovu.
    CYRILA
    CYRILA --- ---
    škoda že teď nejsem v čr,ale snad to nebude poslední sraz.
    nedá mi to...tohle sem musím dát :)
    běloba gaučová spící
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    DRAKKA: Tomu se rozhodně nijak nebránim. :)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SRUBKA: me tak napada ze pokud bude tak pekne tak ze bysme mohli eventualne prochajdu zakoncit posezenim v restauraci vozovna :-)
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    DRAKKA: Nebo doufejme, že se půjdou všichni mačkat na sousední Matějskou. :)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SRUBKA: no to doufam ze se nebudeme prodirat mezi davama :-)
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    DRAKKA: No to se dá předpokládat. Ale snad se tam ti lidi i psi nějak "rozprsknou".
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SRUBKA: jasne,, pocasi je specialne objednany. jen se bojim ze bude kvuli tomu stromovka docela narvana :-(
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    DRAKKA: Jinak koukám, že by nám mělo i parádně přát počasí. http://www.novinky.cz/domaci/261577-o-vikendu-bude-skoro-dvacet-stupnu.html
    Tak to se těším o to víc. :)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    hola, tak vsem pripominam ze tuto sobotu 17.3. mame spolecne venceni ve Stromovce :-)

Sraz je ve 14h na konecne tramvaje c.17, tzn. tam jak je vystaviste. Predpokladam, ze se podle bilych psu pozname :-) Uz se na vsechny tesim
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    SRUBKA: já mám trochu jinej na psa, ale tohle mám na koně, tak to zkusím. :) Jinak jsem koukala a na ocasu už máme taky dospělácký chlupy :D
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: Párkrát jsem mu srst jemně rozčísla takovym kartáčem, co mi zbyl po králíkovi (něco na tento způsob http://www.selko.cz/kartac-pro-kraliky--jemny~z51299.html to větší vlevo mám na mysli). Netvářil se, že by ho na tom něco bolelo.
    CYRILA
    CYRILA --- ---
    KUURA: to nepamatuju, ale mel by to byt beznej sortiment zverimexu a chovatelskych potreb, takze to asi nebude problem sehnat. ted onehda ji mama koupila uplne ukrutnej bilej obojek s cervenyma krizkama :D
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    SRUBKA: heleď a řešíš nějak takový jakoby plstnatění štěněcí srsti na kejtkách jak sedí? On si to dost kouše, ale mě se to nechce rozčesávat, páč to musí hrozně bolet..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam