• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRAKKABÍLÝ ŠVÝCARSKÝ OVČÁK - aneb lední medvědi sem!
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SRUBKA: ty vystavy musi byt minimalne narodni, tzn. klubovka nebo narodni nebo mezinarodni. krajske se nepocitaji. trida mladych je 9-18mesicu
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    Jinak já se v tom taky prd vyznám. O vystavování zatím uvažuji jen z důvodu uchovnění. To jsou celkem 4 výstavy. Svod, Bonitace + 2 jakékoliv v kategorii mladých a vejš, chápu to dobře, že?
    A když už to řešíme, od jakého věku začína ta kategorie mladých?
    DRAKKA: Na prohmatávání ho zvykám neustále - prostě kvůli "běžnýmu provozu" - veterinářům a cizím i známým dětem (v rodině jich máme hodně).
    Jen postoj se asi bude honit na poslední chvíli. :D
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SRUBKA: no to me taky, ale bohuzel...spousta lidi to vystavovani hrozne "zere" :-) jinak ja myslim, ze v tomhle veku je hlavne dulezite stendo naucit aby se nechalo prohlednout, tzn. zuby, prohmatat...u psu i varlata...
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    DRAKKA: čéče, nevím :D a taky mi to připomnělo že bych se měla přihlásit :D jdu to zjistit.
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    DRAKKA: Tak pro socializaci je to super, to určitě. Já jen, že mě tak ranné ambice majitelů štěňat trochu udivují. :)
    ...až znervózňují: my ještě ani nenaťukli trénink výstavního postoje :D vlastně ani sama nevim jak na to
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SRUBKA: tak nekdo to bere fakt vazne a sbira "tituly" uz od stenat, ale ja to vidim jako prinos hlavne kvuli socializaci...mrnata si zvyknou na ruch, na spoustu psu kolem, na to ze je nekdo cizi osahava a tak :-)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    jo a to bude jeste ve stenatech nebo uz v mladych?
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    DRAKKA: Fajn fotky, jsem si tam našla jeho všemožné příbuzné. :) Btw já nevěděla, že někdo to vystavování hrotí už ve čtyřech měsících viz "naši" bráchové... Neni to moc?
    No asi toho ještě hodně o hobby jménem psí výstavy nevim...
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: je tak to budeme drzet palce :-)
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    My jedeme 30.6. do Klatov. Tak jsem zvědavá jak dopadneme. Zatím to prý zas tak slavný není, ale čuba co byla označena za nejlepší štěně vrhu jakoby Valimu z oka vypadla, tak snad do toho dorostem.
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    A odkud tu fotku máš?
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: byl druhy :-)
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    DRAKKA: jééé :) já tam na to nevidím, jak Arny dopadl? :)
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    DRAKKA: Jé, to jsou šikulové. :)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    sirril&srubka: hele na co jsem narazila - braskove vasich hafanu na klubovce ve svojanove :-)

nalevo Arny Altaja, napravo Gasper King Z Rance Montara
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: orijen a velka spokojenost. imho jedny z mala kvalitnich granuli na trhu-zadny hnusarny ve slozeni, spousta masa lidske kvality (navic povetsinou z volne chovanych zvirat, takze snad zadne hormony ani nadbytecna atb) ovoce a zelenina a bylinky...
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    Holky, vy co nebarfujete, jaký krmíte granule?
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SRUBKA: vsak si vzpomen jak silela freya jen co tu zmercila vodu :-))) jsem rada ze se Popletovi koupani zalibilo, ma vyborny kukuc :-)))

CYRILA: u nas umi otvirat lednicku jen kocour a nastesti jen nevestavenou. jsme na te predchozi meli kvuli nemu detsky zamek :-)))
    CYRILA
    CYRILA --- ---
    taky bych nekdy chtela mit psa co neumi otvirat dvere....ikdyz ted je to dobry,nase beloba umi otvirat jenom dvere, cuba pred ni zvladla i okna a lednicku.....o kralikarne ani nemluvim :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam