• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRAKKABÍLÝ ŠVÝCARSKÝ OVČÁK - aneb lední medvědi sem!
    Klub pro rodiče a přátele všech bílých ovčáků na Nyxu. Přijďte se pochlubit, sdílet informace a zkušenosti. Fotky vítány, můžem kdyžtak domluvit i nějaký sraz :-)
    rozbalit záhlaví
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    DREAMWEB: No tééda, že moc gratuluju. :) Ale že je to pořádný přírustek do rodiny. :)
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    DREAMWEB: skvělá :) congrats :)
    DREAMWEB
    DREAMWEB --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: fenka mastodonta :) 4,7kg/55cm
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    DREAMWEB: čuba nebo pejsek? ;)
    DREAMWEB
    DREAMWEB --- ---
    Tak musím nabonzovat, že od neděle večer ma Drakka taky vlastní štěndo. Sice není ani bílé ani švýcarské, ale myslím, že se počítá :)

SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    Já mám vážně ledního medvěda :D

20120408 Plaveni | Michal Altair Valášek - photo gallery
    http://gallery.rider.cz/Horses/20120408_Plaveni/
    NOITA
    NOITA --- ---
    DRAKKA: Jedna :-)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: no tak preju more uspechu :-) a tesim se ze se treba na nejake vystave sejdeme. sice nemam v planu to nejak zvlast objizdet, ale pokud bude mit River trochu uspech, tak se obcas nekam asi i podivame. Jinak Freya moc vystavni typ neni, byly jsme asi na 4-5vystavach za zivot a nikdy nebyla ani prvni ani druha, takze jsem to nejak nehrotila...
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    DRAKKA: myslím jako obecně.. jinak samozřejmě beru jen Výbornej 1 :D
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: tak mam dojem ze v dorostu jste jeste bud Velmi Nadejni nebo Nadejni plus cislo...:-)
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    Já se držím při zemi, no. Jako chtěla bych aby byl dobrej, ale nevím .. :)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: tak drzime palce urcite :-)
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    DRAKKA: narodni..
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    ja bych rada vzala river do mlade boleslavi na narodni v srpnu a pak do skalice na klubovku v zari...doufam ze ji stihnu prihlasit...
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: prima, drzim palce :) ty klatovy to je krajska?
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    Tak už budem dorost..
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SRUBKA: jinak s tim postojem...imho to nemusis nejak hrotit, muzes i na vystave pouzivat pamlsky na "vyvolani spravneho postoje nebo vyrazu" :-)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SRUBKA: ty vystavy musi byt minimalne narodni, tzn. klubovka nebo narodni nebo mezinarodni. krajske se nepocitaji. trida mladych je 9-18mesicu
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    Jinak já se v tom taky prd vyznám. O vystavování zatím uvažuji jen z důvodu uchovnění. To jsou celkem 4 výstavy. Svod, Bonitace + 2 jakékoliv v kategorii mladých a vejš, chápu to dobře, že?
    A když už to řešíme, od jakého věku začína ta kategorie mladých?
    DRAKKA: Na prohmatávání ho zvykám neustále - prostě kvůli "běžnýmu provozu" - veterinářům a cizím i známým dětem (v rodině jich máme hodně).
    Jen postoj se asi bude honit na poslední chvíli. :D
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SRUBKA: no to me taky, ale bohuzel...spousta lidi to vystavovani hrozne "zere" :-) jinak ja myslim, ze v tomhle veku je hlavne dulezite stendo naucit aby se nechalo prohlednout, tzn. zuby, prohmatat...u psu i varlata...
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    DRAKKA: čéče, nevím :D a taky mi to připomnělo že bych se měla přihlásit :D jdu to zjistit.
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    DRAKKA: Tak pro socializaci je to super, to určitě. Já jen, že mě tak ranné ambice majitelů štěňat trochu udivují. :)
    ...až znervózňují: my ještě ani nenaťukli trénink výstavního postoje :D vlastně ani sama nevim jak na to
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam