• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRAKKABÍLÝ ŠVÝCARSKÝ OVČÁK - aneb lední medvědi sem!
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    hola, nechtelo by se vam zas na spolecne venceni?treba pristi vikend 21 nebo 22.7.ve stromovce? potrebuju trochu socializovat stene :-))
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SRUBKA: dobre maskovany :)
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    Najdi bělouše! :) Aneb dnešní relax v borůvčí v krkonošském lese.

Btw pokud bystě někdo chtěl vyrazit i se psem na hory a hledal dog friendly ubytování, tak doporučuju paní Zmatlíkovou v Peci pod Sněžkou http://www.ubytovanivkrkonosich.ic.cz/CZindex2.html
    Ani naši dva velcí ovčouni nebyli problém (respektive paní má 5 malejch pejsků a kolem baráku pobíhaj kočky, takže je dobré nemít psa lovce, popř si ho dobře hlídat). Jo plus velká výhoda pro "BARFisty" - k dispozici je kuchyňka s mrazákem. :) Konec reklamy. :)
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    SRUBKA: jdiné Géčko byl Gaily z Blatenských luk ve třídě vítězů, to asi nebude sourozenec, co? :D
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    DRAKKA: tesime se na fotky :)))

Jo jeste mi docvakloo pro doplneni, Luisa alias Loreen je maminka :))
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: gratulujeme :-) to jste se tam pekne sesli:-)

jinak my si zitra konecne vezeme domu nasi Riverku!!! Fotky budou jen co v novem domove zprovoznime internet :-) Drzte nam zitra palce pac bude seznamovani s holkama a kocourem...
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    SRUBKA: hele narovinu, vůbec jsem to nesledovala. Bylo tak hrozně, že jsme hlavně byli všichni zalezlí ve stínu. Zíta ti kouknu do katalogu :)
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: Šikulové. :)
    Byli tam i nějací "Géčkoví" sourozenci od Poplety?
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    NV Klatovy in pink: Absolutní valcha z tlapek běloušů CHS Altája! Psi třída dorostu: Alan Altája Velmi Nadějný 1, Avalon Altája Velmi Nadějný 2. Feny třída dorostu: Axi Altája Velmi Nadějná 1, Anthea Altája Velmi Nadějná2. Feny třída otevřená: Luisa Acabo Czech Výborná 1 a CAC. Jsme prostě best! :)))))
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    SRUBKA: to víš že jo :) ale jedem to hlavně omrknout, nehodlám to hrotit :) Pobavili mě teď lidi na FB, jako že mám vodítko držet jinak, srovnat zadní nohy, hlavu rovně a spoustu chytrejch rad.. říkám, bože, wtf, je to ŠTĚNĚ! :) fakt nehrotím jestli stojí košer, o to přece teď vůbec nejde :) hlavně že postojí, nesedá si, neštěká na pamslek, vnímá mě (což v kruhu si nebudu moc dělat iluze), není kyselej.. ale některym to nevysvětlíš, no :)
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: Držíme tlapky. :) Pak se pochlub.
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: kamarád mě právě upozornil, že tu máme jistou podobnost :DD

SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    Tak zítra jdem na to :) jsem fakt zvědavá :)
    SHRIMP
    SHRIMP --- ---
    Ahoj všichni milovníci pejsků, chtěla bych Vás upozornit na nově vzniklou nekomerční fotogalerii psích miláčků, kde si můžete vyměňovat své názory a prohlížet fotky dalších psíků. Budeme rádi když nás podpoříte v aktivitě a postupném zlepšování webu :-)
    www.zastekej.cz
    KUURA
    KUURA --- ---
    EDAK: No uvidíme, já pak poreferuju, jak to dopadlo:D
    EDAK
    EDAK --- ---
    KUURA: jako vem ho, muze to bejt opravdu super, akorat spat s nim vevnitr ve stanu....jestli ma ten pes jenom trochu lovecky nebo ochranarsky pudy, tak ti podle me proste utece..
    KUURA
    KUURA --- ---
    KUURA: Všichni mě tady doma od toho odrazujou, že je to kravina, ale já ho chci vzít sebou, myslim, že by to mohlo být super...
    KUURA
    KUURA --- ---
    EDAK: Neeee....nestraš mě, ach jo...
    EDAK
    EDAK --- ---
    KUURA: divila by ses jak se 40ti kilovej pes dokaze nacpat do 5 centimetru mezery mezi tropikem a zemi.uvidis sama.
    KUURA
    KUURA --- ---
    Spis mam teda strach, ze mu bude vedro, on se ted porad vali vevnitr a chladi se o dlazbu...budem se hodne koupat...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam