• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRAKKABÍLÝ ŠVÝCARSKÝ OVČÁK - aneb lední medvědi sem!
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    DRAKKA: no a to je další věc, že se furt nějak nemůžu rozhodnout, jestli je ten můj pes jako ve skutečnosti KS nebo DS :D
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: ono u tech KS psu jsou ty usi holt vic videt :-)
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    Muhehe, koukám :D ale já musím říct, že jsme zrovna včera na Valiho koukali, a hlava mu do těc uší krásně domohutněla. Jestli mu ještě domohutní tělo do hlavy, bude to fakt krásnej pes. :)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    jejda, omlouvam se za velikost :-(
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    treba tady...to ji byl necely rok

DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: freya byla jeste mnohem vetsi :-))
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    DRAKKA: juhuu, nejsme jedinej usoplesk na planete :D
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    a jeste jedna domaci

DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    Riverka ma dneska 6 mesicu

SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    A ještě jedna, spíš dokumentační.. takhle to u nás vypadá, když má Sirrilka na trénink. Všude bílo, i když je půlka léta :D

SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    SRUBKA: hele já to asi v tom zmatku spočítala blbě, už mi došlo že by to šlo i na jaře, ale snad nás nakonec vzali, tak v poho :)

Jsem to řešila panicky v půl druhý v noci když jsem se vrátila v podnapilém stavu z koncertu, hučelo mi v uších, napůl slepá od světel na stage, písmenka se nějak podezřele vlnila.. znáte to :D

Jinak tady jedna aktuální (asi 4 hodiny stará) Vali (nahoře) se svou ségrou Axinkou.

DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    ale jinak jsem rada, aspon se na jare na svodu sejdeme :-)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SRUBKA: neblazni, na svodu jeste o nic nejde :-)
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: Kluky máme přece narozený koncem listopadu, takže i na ten jarní svod by měli být bez problémů přijati (18 měsíců jim bude až v květnu). Popř. se dá vyjednat výjimka, tak se nestresuj. :) Hlavně pokud se paní Pecková slitovala a vezmou vás nakonec už v to září... ;)
    Já to nakonec kvůli nedostatečné přípravě a obavě z totálního vystavovatelského ztrapnění :D vzdala a na svod půjdem právě na jaře, ten záříjový svod jen nezúčastněně obhlídneme...
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    njn, lide jsou ruzni bohuzel :-(
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    DRAKKA: doufám. Z jiné (nejmenované) strany jednatelů klubu už taková vstřícnost a pochopení pr omylnost lidí nebyla.
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: tak vidis :-) vsechno dobre dopadne a budete uspesne svedeni :-)
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    Uf, Pecková je snad anděl, byla milá, příjemná a vtipná a zdá se že se slitovala :)
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    Tvl.. tak přihlášky na svod má na starost Pecková a chce to poštou, přihlášky na výstavu má na starost někdo úplně jiný a chce to mailem. Momentálně jsme tedy na výstavu přijati, na svod nevím. Pecková říkala ať ji to tedy pošlu mailem, že na to koukne, ale když jsem se ptala na adresu, jestli tedy na tu "hlavní poradce chovu zav. ovcak", tak rekla normalne na "bily ovcak . cz" .. nekde jsem vyhrabala adresu jmeno zav. bily ovcak, ale ta nefunguje, tak mi z toho asi jebne.
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    DRAKKA: ta ma i svod na starost.. tak ja ji cinknu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam