• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRAKKABÍLÝ ŠVÝCARSKÝ OVČÁK - aneb lední medvědi sem!
    Klub pro rodiče a přátele všech bílých ovčáků na Nyxu. Přijďte se pochlubit, sdílet informace a zkušenosti. Fotky vítány, můžem kdyžtak domluvit i nějaký sraz :-)
    rozbalit záhlaví
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    MAIKOR: no nekdy je to docela sranda :-) jinak na videu je River...myslim, ze si se Sofii jeste uziji hodne legrace tyhle dve :-)
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    DRAKKA: to je radost se na ně dívat!
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    tak tu mame dalsi dil serialu "Sofie a bili psi" :-) Dnes na tema "Ci je ta PET flaska?" Doufam, ze za mnou nedorazi socialka nebo ochranci zvirat :-))

lonepack | Sofie 9 mesicu – rajce.net
    http://lonepack.rajce.idnes.cz/Sofie_9_mesicu/#Sofie_a_River_9m_podruhe.jpg
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    FIFAJZ: tyjo nedovedu si predstavit jak by ta sedacka vypadala kdyby byla bila...to by uz nejspis moc bila nebyla navzdory pravidelne infestaci bilymi chlupy :-))
    FIFAJZ
    FIFAJZ --- ---
    DRAKKA: Negativ skorem. :D A je to sadismus lidi, ze si k bilymu psovi poridi tmavej nabytek a naopak... :)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    FIFAJZ: haha, koukam je to vsude stejne bez ohledu na barvu :-))
    FIFAJZ
    FIFAJZ --- ---
    DRAKKA: Zdravim beluhy a neda mi to, black and white. :)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    typicky vecer u nas doma...

SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    DRAKKA: dneska jsme se ještě fotili dohromady, ale to chce nejdřív prohnat photoshopem, jestli z toho něco bude :)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    *snehu
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: nas nehu jim to slusi obema :-)
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    Měli jsme včera malou fotosession :) Počasí moc nepřílo, bílej pes z toho vyšel asi nejlíp. :) Tak tady moje "štěňátko". :D A protože jsem hrdá matka hned dvojnásobně, tak nakonci jako malé OT foto druhého čtyřnožce :)

KUURA
    KUURA --- ---
    DRAKKA: Takže to není, že by mu něco bylo, ale je to jen kosmetický? To se mi ulevilo:)

SRUBKA:
    NOITA: Tak jestli je to jen vzhled, tak to nevadí, my na výstavy nechodíme:)

Díky moc za odpovědi!:)
    NOITA
    NOITA --- ---
    KUURA: já jsem to řešila přidáváním mořské rasy, ale musíš zkusit, jestli to nebude barvit i srst do žluta. Nám se to nedělo.
    NOITA
    NOITA --- ---
    DRAKKA: SIRRIL_NEMESIS: jedna velká rodina:)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    KUURA: ahoj, to je normalni vysvetlavani pigmentu, je min slunicka...:-)
    KUURA
    KUURA --- ---
    Ahoj, mám dotaz:) tomu mýmu troubovi vždycky na zimu jde barva čumáku a polštářků na tlapách do růžova. Nevíte, čím to je?:) Jestli se to tu už řešilo, tak pardon, ale hledala sem :/
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    tak tohle mi napsala pani Peckova

Zdravím,
    platby na účet se posílají pokud vím už hoooodně dlouho, je to lepší i pro nás (pokud příkazy majitelé vyplní tak, že jsou identifikovatelní.....), přihlášku na výstavu můžete emailem taky ( tam se nemusí nic schraňovat).
    Nicméně přihlášky na svod a bonitaci chci posílat poštou i nadále, protože tam každému jedinci zakládám jeho složku, takže bych nedělala nic jiného než tiskla a tiskla a tiskla. Což by byl kromě jiného čas a práce navíc a věřte mi, že mi i tak zpracování a příprava "sežere" tolik času, že si to nikdo neumí představit. A navíc kolikrát to je naskenované buď namrňavo (což je nepoužitelné) a nebo nekvalitně, že to nejde přečíst.
    Takže pro mě i nadále hezky do obálky...
    Věra Pecková
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    NOITA: jee, taky jsme polopribyzni :))
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    NOITA: jeeee, ty jsou kraaasnyyy :-) zdravime polobratricky a polosestricky :-))
    NOITA
    NOITA --- ---
    jejda sorry za velikost
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam