• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRAKKABÍLÝ ŠVÝCARSKÝ OVČÁK - aneb lední medvědi sem!
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SRUBKA: ale mame moc hezke fotky z dneska a zítra snad taky něco ulovíme :-) banda BSO litajicich na snehu je k nezaplaceni :-)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SRUBKA: no uvidim...jelikož Plskova uz vi, ze mame moc zubu a k tomu ten puntik na nose, tak ocekavam VD bez poradi, leda by ostatní psi kulhali. no a když uz jsme u toho kulhani...budu doufat, ze to Freya zvladne bez nej...tentokrát mi prijde ze fakt mame pech...
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    DRAKKA: Jj, už jsme doma. Jinak Popleta je uplně mrtvej, evidentně ho ta premiéra na klubové akci dosti psychicky vyčerpala. :) Škoda, že nám padla ta zítřejší účast na výstavě. Vy si to užijte, držim palce!
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SRUBKA: tak doufam ze jste dojeli dobre :-) a ze se zas brzy uvidíme :-)
    CYRILA
    CYRILA --- ---
    tak my nakonec v tomhle pocasi nedorazime :( toz snad nekdy priste
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: no jestli te to uklidni, tak nam jeste na bonitaci, kdyz byly freye 2 roky, vycitali ze je moc hubena a ze ji mam krmit masem. nekrmila jsem no a dneska ma v posudcich ze je to pekna mohutna fena :-) imho do toho doroste
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    DRAKKA: tak tak. Musí zmohutnět a přibrat.
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: proc? nekdo rekl ze je moc hubeny?
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    Jinak kdybyste věděly co my teď postupujem kvůli Letňanům :D V takovém výkrmném režimu není ani prase na porážku :D
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    Jj, tak minule to bylo stejný, šlo se po jednom, bylo to důkladnější než na výstavě... :) postavit, pohyb v kruhu, od rozhodčího a zpět...
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SRUBKA: tak zkusim napsat ja co si pamatuju z freyina svodu...byly dva kruhy, v jednom se tusim posuzovali DS a v druhem KS psi, slo se po jednom a podle cisel v katalogu. prislo mi to docela svizne...myslim ze posouzeni jednoho psa zabere tak 10minut mozna...

jinak my se taky tesime. akorat ma pry na velikonoce prset, tak jsem na to zvedava...
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    SRUBKA: sorry ze jsem nenapsala, nestiham. Dneska vecer, slibuju :)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    CYRILA: no jasne, my taky :-)
    CYRILA
    CYRILA --- ---
    DRAKKA: taky se tesime, ze vas konecne potkame nazivo
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    CYRILA: jee, to je mi lito :-( teda s tou pribuznosti...jinak se na vas moc tesime :-)
    CYRILA
    CYRILA --- ---
    DRAKKA: takze to vypada, ze s vama pujdem v tu sobotu vencit :) pojedem tam vyhlizet zenicha
    CYRILA
    CYRILA --- ---
    DRAKKA: tak ten je bohuzel pribuznej :)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    CYRILA: no ja mam jednoho vyhlednuteho, pokud se mi povede river uchovnit, Chester laBlankpapilio :-)
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    DRAKKA: jo sorry, bonitace..
    CYRILA
    CYRILA --- ---
    a co od odchovu cekam? pekny zdravy stenata se super povahama prece :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam