• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRAKKABÍLÝ ŠVÝCARSKÝ OVČÁK - aneb lední medvědi sem!
    Klub pro rodiče a přátele všech bílých ovčáků na Nyxu. Přijďte se pochlubit, sdílet informace a zkušenosti. Fotky vítány, můžem kdyžtak domluvit i nějaký sraz :-)
    rozbalit záhlaví
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    WE_RU: fesanda :-) je super ze jste se ji takhle ujali, utulku svycarakum vůbec nesvedci
    CYRILA
    CYRILA --- ---
    WE_RU: super! vypadá moc spokojeně v novým domově
    WE_RU
    WE_RU --- ---
    tak máme od půlky února v adopci děťátko z útulku... nešlo jí tam nechat, kdo by odolal, žejo... :)
    zvykla si rychle, během týdne slyšela nové jméno, poslouchá a ačkoliv nás varovali, že se pokouší zabít jiný pejsky, myslím, že není čeho se bát, jak je vidět na fokách :) když jsme jí přivezli mě 33kg, teď má asi 3kg víc, v útulku říkali, že jí je rok a půl, veterinář, že tři, tak těžko říct...

no a teď pár fotek, jak vypadala a jak vypadá teď - po měsíci a půl :)

a už doma

DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    KUURA: myslim ze to zvladnu :-)))

apropos mohli bysme zas udelat nejaky hromadnejsi bily sraz, co vy na to? az trochu vysvitne slunicko...
    KUURA
    KUURA --- ---
    to vis ze ne:) kdyz ti nebude vadit,ze na prcka budu sislat:D:D
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    KUURA: urcite muzem, pokud nebude vadit ze budu mit s sebou kocarek :-)
    KUURA
    KUURA --- ---
    my sme spis ze severu :( ale nekdy by sme se mohli sejit co? ten muj tu nema zadny kamose a na novym cvicaku je zase tolik psu,ze z toho byl akorat nervozni a celou dobu pistel:(
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    KUURA: myyy :-) bydlime ted kousek od rican :-)
    KUURA
    KUURA --- ---
    Ahoj holky, nejste nekdo praha vychod? shanim nekoho na obcasny spolecny venceni:)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    tak hlasim River dle ocekavani VD4, zato Freya se vytahla - ma res.CAC :-)
    fotky budou az zítra prijedeme domu
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    DRAKKA: Tak pak nahoď. :) Já tu mám aspoň mobilovku z dnešního ranního venčení. :)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SRUBKA: ale mame moc hezke fotky z dneska a zítra snad taky něco ulovíme :-) banda BSO litajicich na snehu je k nezaplaceni :-)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SRUBKA: no uvidim...jelikož Plskova uz vi, ze mame moc zubu a k tomu ten puntik na nose, tak ocekavam VD bez poradi, leda by ostatní psi kulhali. no a když uz jsme u toho kulhani...budu doufat, ze to Freya zvladne bez nej...tentokrát mi prijde ze fakt mame pech...
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    DRAKKA: Jj, už jsme doma. Jinak Popleta je uplně mrtvej, evidentně ho ta premiéra na klubové akci dosti psychicky vyčerpala. :) Škoda, že nám padla ta zítřejší účast na výstavě. Vy si to užijte, držim palce!
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SRUBKA: tak doufam ze jste dojeli dobre :-) a ze se zas brzy uvidíme :-)
    CYRILA
    CYRILA --- ---
    tak my nakonec v tomhle pocasi nedorazime :( toz snad nekdy priste
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: no jestli te to uklidni, tak nam jeste na bonitaci, kdyz byly freye 2 roky, vycitali ze je moc hubena a ze ji mam krmit masem. nekrmila jsem no a dneska ma v posudcich ze je to pekna mohutna fena :-) imho do toho doroste
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    DRAKKA: tak tak. Musí zmohutnět a přibrat.
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: proc? nekdo rekl ze je moc hubeny?
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    Jinak kdybyste věděly co my teď postupujem kvůli Letňanům :D V takovém výkrmném režimu není ani prase na porážku :D
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    Jj, tak minule to bylo stejný, šlo se po jednom, bylo to důkladnější než na výstavě... :) postavit, pohyb v kruhu, od rozhodčího a zpět...
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SRUBKA: tak zkusim napsat ja co si pamatuju z freyina svodu...byly dva kruhy, v jednom se tusim posuzovali DS a v druhem KS psi, slo se po jednom a podle cisel v katalogu. prislo mi to docela svizne...myslim ze posouzeni jednoho psa zabere tak 10minut mozna...

jinak my se taky tesime. akorat ma pry na velikonoce prset, tak jsem na to zvedava...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam