• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRAKKABÍLÝ ŠVÝCARSKÝ OVČÁK - aneb lední medvědi sem!
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    Taky se přidám, s Popletou přejeme šťastnej novej.
    CYRILA
    CYRILA --- ---
    hezké svátky všem a ať je ten další rok zas o něco lepší
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    Na světě je Altájáččí kalendář, kdybyste někdo chtěl, 200Kč/kus. Zatím se bude tisknout jen 20ks, tak dejte vědět včas: )
    imgur: the simple image sharer
    http://imgur.com/a/t3dYu
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    Děcka, chtěla bych příští rok jet s Valim na vodní záchranářský výcvik do Chorvatska. Cestu si ale lidi zařizujou sami, a já nemám ani auto, ani řidičák. Čili, hledám nějakýho parťáka s autem a bezkonfliktním psem, kterýho by dovolená u moře zaměřená na výcvik zajímala, a byl by ochotnej nás odvézt a přivést. Vím že je to dopředu, ale já musím do úterka rozplánovat dovolenou na celý rok :I
    Co jsem se informovala, stačí pes milovník vody a aportu. :) Bližší info u mě, něco tady: :)
    Dovolená a vodní výcvik v Chorvatsku | Výcvik psů, psí školka, agility, psí hotel, cvičák Brno Komín Bystrc, dovolená se psem
    http://moraviadogschool.cz/psi-zajezd/dovolena-vodni-vycvik-chorvatsku
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: u nas asi takhle:

a takhle
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    Tak co vaše běloby? Valihrach už se snad nějak regeneruje, tak doufám, že konečně přijdou na řadu ty rentgeny, co byly v plánu už před nějakou dobou :)
    CYRILA
    CYRILA --- ---
    DRAKKA: máme zadanýho pejska a fenku, druhá fenka je zatím volná
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    CYRILA: juu a uz jsou nejaci zajemci?
    CYRILA
    CYRILA --- ---
    mrňata hrozně rychle rostou
    (nějak mi to nejde dát menší,tak sorry za plachty)

SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    DRAKKA: tak ono ty prvni atb asi neco prece jen udelaly, ptz mu chvili bylo lip. Ale rychle se to vratilo, no. Tak doufam ze uz to bude ok a ze se rychle vratime zas zpatky k barfu.
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: no to je radost, tak drzim palce at se z toho dostane..je docela drsny ze uz i psi maji rezistenci na atb
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    DRAKKA: cus cus.. jj mame. Vysly tam clostridie a escherichia coli v nejakym nezdravym mnozstvi ci co. Navic s nejakou antobiotickou rezistenci, takze se davaly atb vybrany primo pro jeho pripad. Na 10 dni plus probiotika. Atb dobral v patek, tak ted cekame, co se stane. Kdy nic, tak zacnem pomalu prechazet z diety a pridavat jednu vec za druhou, kvuli potrqvinovy alergii. Prej jeste ale nemam jasat, ze se muze stat, ze je ten problem kombinovanej.
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: ahoj, tak uz mate vysledky? Uz se vi co valimu je?
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    CYRILA: jeeee :-)
    CYRILA
    CYRILA --- ---
    trošku to tu zahrnu fotkama :)

DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    Jinak dneska se mcr v agility v kategorii veteranu zucastnili 3 bso (z celkoveho poctu 10 psu, takze druhe nejpocetnejsi plemeno po bockach). Nejlip se umistila Banji Star z Rance montara na 5.miste, Freya byla 6.,oba behy ciste, jen fura tr.bodu za cas. Tak koukejte vsichni trenovat agi, at se tam taky nekdy zucastnime i v normalnich LA :-)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: tak snad brzy pridou na pricinu at se muze ryche spravit
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    CYRILA: neni, ale na pohled to moc pekny neni. Je to vysokej velkej pes, ale od slabiny do slabiny je skoro pruhlednej.
    CYRILA
    CYRILA --- ---
    35kg jestě není tak hrozný. držíme palce, ať přijdete na to, čím to je a Vali se dá brzo do pořádku.
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    NOITA: dela se komplet parazitologie a bakteriologie v nejaky lidsky laborce v nemecku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam