DRAKKA: já vím, jenže tyhle pomluvy mezi CHS, nikdy nevíš, kdy je to oprávněné a kdy ne, znám to, taky máme CHS koček, a jsem si jistá, že nás drbou, kde mohou a to i před zájemci, je to z hlediska konkurenčního boje. Ale tady to byla pravda. Jenže já chtěla už štěně, po Sáře, která nám umírala na Cushinga, pak státnice, a furt žádný pes, měla jsem domluvené štěně bernardýna, jenže z Dobruské stáje mi paní napsala, že kraťák není (byl domluvený přes rok) a že jsou stejně všichni zamluvení? ... Druhou volbou byl právě BŠO, díky své povaze atd, pita jsem už prostě nechtěla. Před touto CHS jsem byla varována, jenže jsem si naivně myslela, že to je to samé, jak zlikvidovat zájemce no.
A ano v tomto případě bylo varování na místě, měla jsem počkat a vzít si psa od CHS Taien (nevím, zda nepíšu blbě ten název). On Zikmund má CHS na byznys, nás nutil, na bonitace a že z krytí budou prachy ... se mi fakt udělalo mírně zle. Málem jsem se tam s ním pohádala, protože takhle vyhublí štěňata jsem neviděla. Prý tam byla i nějaká Pecková, a ta zkonstatovala to samé, štěňata na svůj věk podměrečná :( .. Což pak potvrdila i naše vte, která ho viděla, hned po převzetí .. Nicméně, teď jsme nahodili už konečně trávení ale žádný barf, jak jsme chtěli, jen marp :(. Povaha, no tak to bude taky složitější bázlivost x dominance, a teď nevím, zda není dominantní ze strachu a rozklíčovávám a pozitivně motivuju, hlasem, protože, když pamlskuju, tak se mi po ..