FERRYH: A cos myslel? Že ti autoři řeknou, ano, my jsme hrozně rádi, že si lidé naše knihy čtou bez placení? Ano, zrušme autorský zákon, vždyť my ty prachy za psaní nepotřebujem?
Ostatně tebe osobně z toho všichni vynechávali, já, Kyša, Hlávka... jenže pokud nás obviňuješ z věcí, které nemůžeme ovlivnit a navrhuješ věci, na které z podstaty nemůžeme přistoupit, tak co čekáš? Pro mě to není koníček, živím se tím. Nedělám to, abych po večerech pobavila kamrády.
Jsem zrovna tak nasraná jako ty a ne na tebe osobně, ale na všechny ty, kteří stahujou knížky a do očím mi tvrdí, jak to bude fajn, když spisovatelé nedostanou ani vorla. Ne, nebude to fajn, budou vycházet jen komerční srágory u velkých nakladatelství, celá alternativa zmizí, protože nemá žádný finanční polštář, který by jí pomohl přečíst.
A věřte, že lidé, kteřé nadávají na ebooky z palm knih, na knihy, které normálně prošly redakcí, korekturami a vším, by neradi četli knihy tak, jak odpadly autorům z klávesnice. To by opravdu byly polotovary.