BORGDOG: promiň, ale snažíš se vykroutit na slovíčkách: oba dobře víme, že to samozřejmě drtivá většina stahuje hlavně proto, aby to bezplatně použila. můžeš se snažit dělat pitomce, z koho chceš, ale ze mě ho neuděláš a ten zbabělej vokec bokem ti nesežeru.
všichni víme, že nejde o (podstata problému nespočívá v) kopírovat - jde o "kopírovat za účelem šíření a šířit".
všichni víme, že nejde o (podstata problému nespočívá v) stahovat - jde o "stahovat za účelem použít a nezaplatit".
o tom celou tu dobu celá tahle debata je. tak nebuď taky přizdisráč (s jejichž definicí jsi níže souhlasil) a fakt se z toho nezkoušej vykroutit "ale já nekradu, já jen kopíruju" a "mi nedokážeš, kdy jsem užil - ha! - to nemůžeš, takže mi nedokážeš, že jsem krad"... proč by stahovali a kopírovali, ne-li za účelem šíření a užití? možná vám to nejde prokázat z praktických důvodů, ale víme, ty i já, že přesně proto se dělá, tak měj alespoň ty koule a nebuď prizdisráč "já nic, já muzikant". fakt.
já nejsem extremista, i kdybys to zopakoval 300x - ty jsi přizdisráč. přesně s tím přístupem. "nejde to prokázat, takže nic". ano, nejde to prokázat, takže nic - ale alespoň, pro opět ran, stupidně nelži, že by se nekopírovalo a nestahovalo hlavně kvůli bezplatnému užití. pitomce tím uděláš leda ze sebe.