• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOTHER_ENVYBALET pro aktivní i pasivní vyznavače
    výuka baletu pro děti i dospělé, technika, divadla, výukové materiály, baletní potřeby
    rozbalit záhlaví
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    zkusím se zeptat tady. Nechcete někdo 2 lístky na Polunina na pátek 19. dubna do 5. řady za původní cenu pět a půl? tahle místa byla hned pryč a podařilo se je koupit jak kámošce, tak i její mámě, takže teď mají 4 lístky pro 2 osoby.
    ETTELEA
    ETTELEA --- ---
    Zdravím, je tady někdo kdo studoval/studuje konzervatoř Taneční centrum Praha (TCP)? Mě přijali, ale mám z toho fakt rozporuplné pocity, takže mám pár otázek na někoho kdo tu školu zná. :)
    GIMEL
    GIMEL --- ---
    Objevila jsem balet pro dospělé ve fitness Hadovka - sobota 11-12.30. Vede to nějaká holčina, co studuje HAMU. Hezký sál s tyčema a zrcadly, na podlaze parkety, akorát uprostřed sloup, jinak moc hezké prostředí. Chodí tam asi 5 holek, počítá se s kapacitou max 10 lidí. Cenu nevím, neboť tam chodím na firemní Multisport kartu.
    DELFINBLUE
    DELFINBLUE --- ---
    GIMEL: Děkuji moc. Ale nakonec jsme to vyřešili jinak a myslím si, že i z mého pohledu lépe. Takže už nesháním. Ale díky :)
    GIMEL
    GIMEL --- ---
    DELFINBLUE: tak zrovna u nás to probíhalo přesně, jak píšeš - špičky jsme dostávaly z druhé ruky protancované od holek z konzervatoře (holt byl nedostatek a byly drahé, tak jsme si ničily nohy v čemkoliv, jen aby to trochu fungovalo :DDD ) a ještě jsme za ně rády zaplatily nějaký ten minimální peníz a holky z konzervy zas byly rády, že aspoň pár kaček dostaly na další pár.
    Mám jedny z mládí, tak jestli je chceš půjčit... asi by mi nevadilo, když by je někdo použil i na chodníku na chvilku, jen se nesmí namočit :) jsou to Grishka, ale mega staré...
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    DELFINBLUE: dají se najít i levnější, ale musíš hledat .. :D
    Grishko
    http://www.grishko.cz/obchod/katalog.php?SHL_SkupinyID=2
    DELFINBLUE
    DELFINBLUE --- ---
    TRAMIN: Jo jo, zkusím na FB něco taky najít. A s tím focením to chápu. No to by se muselo holt dát do nákladů, že se to ničí a nebo brát s sebou kus baletizolu :)
    DELFINBLUE
    DELFINBLUE --- ---
    TEEAK: Díky, díky, no ty špičky mají dost drahé. Ale já se nějak podívám. Děkuji moc
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    DELFINBLUE: na jednodenní skotačení bych možná vyzkoušela Decathlon (a dávej si velkýho majzla na ty nohy během dne) .. mrkni kde mají prodejny a vyber tu nejbližší :)
    Obuv - Decathlon
    http://www.decathlon.cz/1388-obuv
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    DELFINBLUE: jo tak. nevim jak aktivni jsou skupiny na FB, ale treba sezenes i pujceni nejakych jiz nepouzivanych. ja bych rada s baletkama fotila, ale jak je to venku, tak prave zadna nechce brat spicky, ze se nici jeste rychleji nez obvykle
    DELFINBLUE
    DELFINBLUE --- ---
    TRAMIN: Jo jo, vím. Šlo jen o to, že je potřebuji jen na jeden den :) ale díky
    DELFINBLUE
    DELFINBLUE --- ---
    TEEAK: děkuji moc, mrknu. Ono jde o to, že to potřebuji jen jednou, a kupovat úplně nové mi přišlo zbytečné kvůli jednomu dni.
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    DELFINBLUE: vím o tom z vlastní zkušenosti úplnou tužku, ale koukala jsem na spoustu videí (prostě mě to zajímá) a rozhodně bych neřekla, že se špičky "dědí", nebo dají přeprodat .. spíš je to takové spotřební zboží, které "protancuješ" velmi rychle .. jestli vládneš anglicky, je na to na YouTube miliarda videí .. třeba:
    Beginning Pointe Work: How to Prepare for a Pointe Shoe Fitting & What to Expect
    https://www.youtube.com/watch?v=LyxF6RHdiVA
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    DELFINBLUE: a neni problem, ze ma kazdy jinou nohu a spicky si nejak "rozslapne" a tomu druhemu uz nikdy nemuzou byt "pohodlne"?
    DELFINBLUE
    DELFINBLUE --- ---
    Ahoj všem prosím vás, nelze si někde vyzkoušet jak se chodí v baletních špičkách, před tím než se koupí? A kde popřípadě nějaké shenat třeba z druhé ruky? Nebo je někde insturktážní video, co dělat a tak?
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    ETH: je možnost to nechat tak jak to je? .. tyhle překlady jsou vždycky spíš smutný, než ku prospěchu věci .. zejména u seriálů a filmů (knihy to občas ještě ustojí - ale taky to nebývá žádná hitparáda) :)
    ETH
    ETH --- ---
    ahoj, mám dotaz do pléna, na HBO budeme od listopadu uvádět nový seriál z produkce Starz Flesh & Bone a hledáme tomu vhodný český název. Nemáte prosím nějaký nápad, jak to přepsat? Trailer je případně zde: http://www.starz.com/originals/fleshandbone/featured a vypadá to super! děkuji za případné nápady.
    HOUMAN
    HOUMAN --- ---
    Ja baletim jak holubicka !
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    MLADEE: Mají to na Hellspy
    MLADEE
    MLADEE --- ---
    neměl by náhodou někdo, nebo nevěděl kde stáhnout, tenhle film?
    Ballet 422
    http://www.ballet422.com/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam