• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDKotlíkaření
    HARALD
    HARALD --- ---

Jaké téma dáme v první části večera?

87 hlasy od 17 respondentů

HARALD
      HARALD --- ---

Tak kdy příště Kotlíkaření?

36 hlasy od 18 respondentů

OLAPH
        OLAPH --- ---
        MIFKAL: já mám termínově mlhu, takže rád přijdu, když to vyjde, ale stavět to na mě nemá smysl :(
        HARALD
        HARALD --- ---
        Variantou jsou jen čtvrtky a pátky. Hodím sem anketu, až tu budu budu z počítače.
        ADITU
        ADITU --- ---
        MIFKAL: do konce brezna mam vylozene nepruchozi pondelky, s programem v ostatni dny jsem schopna jaks taks hybat...
        MIFKAL
        MIFKAL --- ---
        Co Harald, Genevieve, Steiner, Aditu, Olaf, Renfri...??
        IORETH
        IORETH --- ---
        Já dorazím, pokud bude můj muž zrovna v Praze. Jelikož se to nedá dost dobře předvídat, je mi jedno, který to bude den.
        VILDAZ
        VILDAZ --- ---
        Ehm, dobry, zase kalendar od spatnyho dne. Me by celkove nejvic vyhovovalo pondeli, ale prizpusobit se da ledascemu.
        MIFKAL
        MIFKAL --- ---
        Tak 28.3. je pátek a 27.3., což je čtvrtek, nemůžu. Ale klidně jsem i pro jiný den, jen to chce nějaký reakce :)
        VILDAZ
        VILDAZ --- ---
        MIFKAL: Pokud čtvrtek, tak bych byl pro 28.3. , když už tu zrovna výjimečně budu :)
        MIFKAL
        MIFKAL --- ---
        Tak kdy příště, co? :) Co nějaký čtvrtek?
        FOX
        FOX --- ---
        HARALD: Amen :)
        HARALD
        HARALD --- ---
        FOX: Já jdes hlídám potomky. Ale snad se někdo přidá.
        FOX
        FOX --- ---
        HARALD: Dnes po hokeji, tj asi po osmé?
        HARALD
        HARALD --- ---
        FOX: Kdy? :-)
        FOX
        FOX --- ---
        Ahoooj vši, kotlíci pak zejména,

Pokud zvládnete odtrhnout otlačené uši od dráťáku při poslechu napínavých pořadů českého rozhlasu s kvalitními dechovkovými peckami na přání, dovoluji si vám navrhnout alternativu večera stráveného v neméně vzrušujícím duchu, v knajpě, kde se nejprve odehraje hypnotizování plátna s míhajícími se barevnými fleky vlajícími za rozmazaným černým bodem a krátce poté přiložíme prst na tep minulé, současné a budoucí trampské a folkové muziky, ve Válci (Pha, Riegrovy sady), kde zítra již znamená dnes. :)

Nástroje s sebou, Fox
        IORETH
        IORETH --- ---
        Hradišťan je fajn, Javory taky (kromě bigbítových začátků).
        IORETH
        IORETH --- ---
        Taky děkuji za příjemný večer :-).

Co se místa týče, hlasuji všema deseti pro (nikoho nerušíme, je to v centru, dostatek místa, zázemí a dokonce i separé místnost, kde se dá použít předpotopní ladička:).
        VILDAZ
        VILDAZ --- ---
        S4MUEL: Takhle, pro upřesnění, vím o jejich existenci a něco jsem slyšel, jen je nemám naposlouchané/nazpívané tak, abych mohl alespoň vzdáleně improvizovat.
        S4MUEL
        S4MUEL --- ---
        S4MUEL: (myšleno celé to album, nejen úvodní song)
        Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam