• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDKotlíkaření
    Vítejte v klubu, který je věnován pravidelnému hraní a zpívání. Dříve jsme se scházeli v knihkupectví Krakatit, dnes v komunitním centru na Kampě. Tenhle klub slouží k domlouvání srazů, případně témat, atd. Obecně platí, že pokud se známe, tak jste srdečně zváni. Hosté v rozumném počtu jsou vítáni, zejména pokud dokáží slušně zahrát na nějaký hudební nástroj. :-)

    Tuhle akci v pozvánkách nazývám "Kotlíkařením". Berte to se značnou rezervou, hraje se všechno podle toho, ci chtějí hrát ti, kdo dorazili. Témata vyhlašovaná se hrají hlavně na začátku, pak už vybírá kdo chce co chce. PDF s nejčastěji hranými písničkami je ke stažení ZDE.

    Jackův smích - Hulíkův záznam písničky z 6. kotlíkaření 23.8.2012
    rozbalit záhlaví
    HARALD
    HARALD --- ---
    MIFKAL: Dobrý nápad. Některý čtvrtek 21.8 nebo 28.8 by mi sedly.
    MIFKAL
    MIFKAL --- ---
    Budeme ještě někdy v srpnu kotlíkat? Přiznám se, že by mě to potěšilo :)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Chtela bych poprosit o jednu vec, jestli by se do zahlavi nemohlo dat, ze kdyz se hraje na Kampe, tak se prispiva 50,- na cloveka na pronajem. (platim 800,-) Doted jsme to vzdycky nejak slozili, i kdyz nekdo proste odesel a nezaplatil, ale ted naposled jsem to musela doplatit sama, a hlavne hodne lidi bylo vlastne prekvapenych, ze se neco plati, ze nemaji nic nebo v drobnych 40,- kc a podobne... Rada pripravim obcerstveni kdyz muzu, rada vyjednam terminy, ale chci se vyhnout neprijemne situaci, ze doplacim pronajem a jeste mam blby pocit, ze z vas taham penize. Diky za pochopeni.
    NELDE
    NELDE --- ---
    Podle této zprávy http://praha.idnes.cz/...ve-parkovaci-zony-fn2-/praha-zpravy.aspx?c=A140724_2084796_praha-zpravy_bur bude Zborovská a celé území přiléhající k Praze 1 od podzima parkovací zónou.
    S4MUEL
    S4MUEL --- ---
    aby bylo učiněno tradici za dost, jsem utahanej jak pes a čeká mě ještě řízení Brno-Praha, tak uvidím, jak na tom večer budu. když nedorazím, nebijte mě...
    ADITU
    ADITU --- ---
    Tisknu jenom jednou, protože dorazím až docela pozdě (po deváté), takže už se asi bude pívat česky...
    OLAPH
    OLAPH --- ---
    7 písniček, které jsem stihl připravit ve formě zpěvníku je zde.
    Eng zpěvník
    https://docs.google.com/document/d/17-UFCD1U6IsDJVPwABte6s6sdP8twDkRpyFqtvV_3wc/pub
    Nemůžu to dnes vytisknout a namnožit, takže pokud někdo jiný můžete, vytiskněte si to pro sebe a ideálně třeba ještě pro ostatní a napište to do komentu, ať toho zas nemáme moc.
    Díky
    HARALD
    HARALD --- ---
    Takžre hrajeme na Kampě, jako obvykle....
    VILDAZ
    VILDAZ --- ---
    Takže Kampa? Ať dyžtak napíšu kolegovi, že nemusí chvátat kvůli té žádosti.
    HARALD
    HARALD --- ---
    RENFRI: Jestli je možná kampa, pak bych zůstal na osvědčeném místě. Klubovna je v pohodě.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Tak Kampa by taky sla, pokud bychom nehrali v klubovne, ale vedle v herne, coz nam asi nevadi? V pripade hezkeho pocasi muzeme byt venku, ale bude-li prset, je herna zarezervovana pro nas.
    AINEE
    AINEE --- ---
    Byla jsem na jiném hraní v čajovně Šamanka kousek od IP a bylo to velmi příjemné - dobrý a relativně velký nekuřácký salonek, vstřícná obsluha a slušné ceny. S chutí bych si tam šla zase zahrát, až/pokud budu v Praze, tak třeba se to bude hodit
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Kamarádi mají kavárnu, tam by to možná taky šlo :)

    https://www.facebook.com/ROHkavarna
    OLAPH
    OLAPH --- ---
    NELDE: elysium nemůže být nekuřácké ani kdyby nás bylo dost. ten čtvrtek tam hraje poker skupinka, která kouří a má to pravidelně. Salonek by šel, ale to znamená projít přes zónu kouře, což taky někteří nedají.
    HARALD
    HARALD --- ---
    VILDAZ: Super. :-)
    VILDAZ
    VILDAZ --- ---
    Tak jsem vyslal dotaz na patřičné orgány, jestli se byrokracie stihne do čtvrtka vyřídit a pokud bude odpověď kladná, tak ten proces zahájím, ju?
    NELDE
    NELDE --- ---
    VILDAZ: To nezní špatně. Už jsem tam dlouho nebyl.

    HARALD: Co to výjimečně udělat v Elysiu? Nebo někde venku - nemáš u baráku zahradu?
    HARALD
    HARALD --- ---
    VILDAZ: Zeptej se, prosím.
    VILDAZ
    VILDAZ --- ---
    Nu v rozvrhu nic není, takže by to byla jen otazka podání žádosti a jejího kladného vyřízení (což by teď o prázdninách mohl být lehce kámen úrazu)

    Info co by vás mohlo ovlivnit - je to společenská místnost na koleji 17. Listopadu, Pátkova 3, tedy lehce od civilizace ale ne příliš daleko (Nádrhol je 10 minut pěšky nebo jednu stanici autobusem). Je tam základní nábytek, kuchyňka, záchod, takže předpokládám i zásuvku :) Prostor pro cca 40 lidí, nekuřácký, alkohol povolen. Pronájem by v závislosti na počtu lidí vyšel něco jako 10-20 korun na kotlíka :)
    VILDAZ
    VILDAZ --- ---
    Jak jsme na tom s místem? Můžu případně vysondovat, jestli je na koleji volná klubovna.
    IORETH
    IORETH --- ---
    Smutně oznamuji, že 24. nedorazím.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam