SPM:krabicky tisknu z Abs bezne,jen to chce figl na rohy - pouzivam je treba i na kryti veci co hodne topi a zadnej problem - tady je case na arduino uno + cnc shield "drivery na shieldu docela topi" cely je to namontovany na zdroji od pc,taky topi jako krava,x hodin provozu a zatim se nic nekrouti,abs netisknu do juicu,ale do vterinaku,da se v klidu ocistit acetonem,roztahnu kartou po podlozce par kapek,teplota podlozky je nastavena na 110 po prvni vrstve snizuju teplotu o 10 stupnu a zapinam vetrak na 10% to samy nastavim az do ctvrty vrstvy takze celej tisk mam pak podlozku na cca 70stupnich a vetrak mezi 50 - 100% kdyz se to zacne ofukovat od spodnich vrstev,tak mi prijde ze se to zveda o milion procent min,nez kdyz se nechladi,nekde jsem cetl,ze abs 1,75mm ma smrstitelnost az 8% pri chladnuti,tak kdyz jednotlivy vrstvy rychle vychlanou,rovnou se smrsti a nezvedaji rohy,na maly veci se mi osvedcilo chladit na 100% uz druhou vrstvu - jo a ta vyhoda vterinaku je ze za tepla je to uplne neodlepitelny a kdyz podlozka schladne na pokojovou teplotu vyrobek uplne sam odskoci,netreba ulamovat a udrzi i ty rohy ce se kolikrat chteji odlepovat