ACID: Dokončuju Rebel II.c a nemám spočítáno, kolik jsem do toho už nacpal peněz - o času nemluvě. Na jednu stranu mě to donutí vstřebat spoustu informací okolo tiskárny a její konfigurace. Na druhou stranu už mě dohání spánkový deficit a řeším kraviny jako "proč mi nejde sestavit FW", "proč mi nejezdí Z2", "proč se Y chová, jako kdyby endstop byl o 5 cm dovnitř konstrukce" (fokin ósóm ixpíríns) :)
Kdybych měl morál a neutratrácel "kapesné" za deskovky, tak mám za ten rok nakupování a studia informací 20 litrů na Průšu MK3 (nehledě, že před rokem to bylo nějakých 16 za MK2) dávno naspořené a jdu do stavebnice Průši...
Takhle pro mě bylo jednodušší koupit postupně sadu tištěných dílů, pak sadu hliníkových profilů, pak motory, pak elektroniku, pak to smontovat a zjistit co chybí, objednat další kousky do skládačky... Dílem obchod.rebel.cz (mikrokom motory, bed, hotend...), vsepro3dtisk.cz (řemeny, řemenice, ložiska...), ehlinik.cz (profily a hliníkové desky na bed a vozík) a aliexpres.com (elektronika...). Jo a v železářství spojovák. Cenově jsem odhadem někde kolem 12 tisíc, přesně to spočítám až se mi bude chtít. Čas nepočítám, ale bude to už dobře týden na fulltime (40 hodin = cca 6 - 8 tisíc kdyby to byl melouch bokem). Jako kdyby to nebylo vyloženě hobby, tak ten MK3 jr loženej, ale zase je v tom i samo studium.